Sain aikaiseksi edes jotakin tämän "loman" aikana ja uudistin hieman tätä päiväkirjaamme.
-----------------------
    Ollaan Daimin kanssa treenailtu kovasti niin agia kuin tottistakin. Nyt ollaan siinä pisteessä, että etsimme pikkuhiljaa tokokisoja täältä lähimaastosta (mahd. viimeistään keväällä) ja ilmoittaudumme niihin.. eli eikun TK1:stä metsästämään! :D BH-koekin saattaa häämöttä tulevaisuudessa jos oikein kovasti innostutaan.
   
Agility-harkoissa olemme käyneet aktiivisesti vähintään 3x viikossa tämän kesän aikana ja tulosta alkaa näkyä. Kaikki esteet opittuna, a:n alastulossa pientä ongelmaa, kun tahtoo hypätä kontaktin ohi jos minä menen edellä.
    Kepeille kaartoa leikkaavista kulmista olen ottanut nyt muutaman kerran ja hienosti Daimi hakeekin oikean paikan kauniin mutkan kautta. Eteen lähetettynä Daimi hakee kepit vallan mainiosti, mutta vaatii paljon tsemppausta suorituksen aikana.. Muutoin saattaa jättää muutaman kepin välistä: Tuokin on varmasti ihan minun moka, sillä olen tsempannut neitiä alusta asti kepeillä ja jos nyt en sitä tee, niin ohjaajaherkkänä koirana Daimi kummastelee että "mitäs kummaa, enkö teekään oikein?". Toisaalta, mitäpä tuosta on haittaakaan, vaikka ei ilman rohkaisua menekään keppejä puhtaasti. Täytyy vaan sitten tulevissa kisoissa toivoa, etten ihan mykkänä (flunssassa tms.) ole ;).. Treenillä varmasti selvitään tuostakin!
    Puomista on muodostunut Daimille ylitsepääsemättömän ihana este, kiitos Hölsön Jukan, nimittäin lomaillessamme kotonani Virkkalassa, E-Suomessa, pääsimme Jukan taitavalla ohjauksella treenaamaan kyseistä "mörkö-estettä" ja kuinkas ollakaan, hetkessä se este olikin Daimille unelmapaikka :D. Samaan syssyyn hoitui muuten tuo keinu-kammo! Eipä tässä muuta voi sano, kun että tattista vaan Jukka ja kisoissa nähdään ;).

Nyt tarttee lopetella, aamulla töihin.