Heippa pitkästä aikaa, tämä kesä on vallan hurahtanut omalla painollaan niinkin vikkelään, ettei koneella ole joutanut kuin pyörähtää.

Daimin kanssa ollaan touhuiltu kaikenlaista, suurimpana uutisena lonkka- ja kyynärkuvauksissa pyörähtäminen: kennelliitosta saatiin tänään vahvistus eläinlääkärin toteamuksiin - Daimin lonkat A/A ja kyynäreet 1/0, eli lonkat ja kyynäreet terveet, kyynärissä vasemmalla on pieni muutos, joka ei kuitenkaan vaikuta koiraan milläänlailla jos lihakset ja massa pidetään kunnossa :D Kylläpäs oltiin iloissamme mahtavista uutista kun Mari aamulla viestiä laittoi! :)

JA sitten toisiin asioihin. Eilen tuli D-"pennuille" täyteen 2vuotta tätä energistä elämää, ONNEA kaikille penneleille ja monta, monta, monta vauhdikasta vuotta lisää !! Daimi sai juhlan kunniaksi herkutella maksalaatikosta, raejuustosta ja kahdesta nakista tehdyllä kakullaan, jonka koristelin pikkuisilla kissoille tarkoitetuilla nappuloilla, voi sitä ahmimista ja riemua :) Neiti oli niin onnessaan kakustaan, että normaali poseeraaminen kameran edessä unohtui täysin ja siitä syystä sainkin vain muutaman "järkevän" kuvan otettua.. laittelen ne sitten tänne nettiin kunhan joudan.
Juhlan kunniaksi käytiin eilen aamulla Reetan ja Sinna-belgin kanssa jälkeä sekä esineruutua treenaamassa. Reeta polki Daimille 4keppiä sisältävän jäljen, joissa jokaisen kepin välillä oli suunnilleen 20m., mutkiakin saatiin muutama meidän reitillemme. Hyvin meni, yhdeltä mutkalta ajoi yli ja jouduin pysäyttämään.. palasi takaisin jäljelle pienen nuuskuttelun jälkeen. Daimi on oppinut jäljestämään todella omatoimisesti, ei kaipaa ohjaajalta minkäänlaista varmistusta ja minun tehtävänäni onkin vain roikkua liinan päässä ja ottaa vastaan Daimin nostamia keppejä - jotka muuten nousee jo tosi hienosti ja iloisesti :) Esineruudulla homma tahtoo mennä yhä leikiksi, touhuilee omiaan löytämillään esineillä.. päätinkin nyt että seuraaviin esineruututreeneihin otan matkaan ns. tylsiä esineitä, mm. kengän tms., kun tuon hanskan ja kaulahuivin kanssa on tahtonut mennä sellaiseksi että Daimi löytää ja tuo esineen n. 2m. päähän minusta ja ryhtyy viskomaan ja leikkimään sillä itsekseen.. eli ei tuo suoraan ja joudun liian monta kertaa käskemään neitiä palauttamaan esinettä. Toisaalta tämä taisi olla meille meidän 4kerta esineruudulla, joten ei ihan nyt ihmeitä odotellakaan ja toivota että kaikki heti toimii ;) Kun Daimi kuitenkin homman on jo hoksannut sekä ruudussa pysyy ja esineetkin löytää hyvin ja itsenäisesti, niin kyllähän meillä on aikaa treenailla tuota tuomista ihan kunnolla :)
Eilen käytiin vielä illalla agilitytreenissä ja omien ohjaamisvirheitteni myötä huomasin taas että perkeles vieköön, Daimi todella kuuntelee minua :D Tarkoituksena oli eräässäkin kohdassa vetää koira esteiden välistä ja minä töppyrässä ja räkäisenä (olen ihanan kesäflunssan kourissa) koitin saada tässä-käskyllä koiraa vedettyä välistä, mutta kuitenkin rintamasuuntani oli tämän ns. väistettävän esteen myötäinen - esteellehän tuo neiti pinkaisi ilman mitään ja katseli minua sitten kummissaan, että mamma hei, sä kyllä ihan selkeästi käskit mut tuon esteen hyppäämään, miksen mä saa kehuja :) Onhan tässä niin paljon opittavaa, koira toimii, mutta minun pitää nyt saada oma ohjaaminen kuntoon, täytyy vissiin ruveta käymään jossakin kehonhallinta- kurssilla ;) Heh heh.

Mutta nytpä täytyy herättää tuo muu perhe, Samu on ollut yövuorossa ja Daimi päätti että pyh mä mitään vielä nouse ja käpertyi lattialle Samun sängynpäädyn viereen.. Kunnon unikekoja! :D