Hui, onpas taas vierähtänyt luvattoman paljon aikaa viimeisistä treenikuulumisista.

Toko: Ollaan siis Kannuksen kennelakatemian järkkäämällä tokokurssilla (5x1h) ja tällä hetkellä pilkkua viilataan liikeiden täydellisen suorittamisen aikaan saamiseksi. Ollaan treenailtu seuraamista tiiviimmäksi ihmisjoukon keskellä, perusasentoon tulemista nopeammaksi ja suoremmaksi (on ruvennut menemään vinoon!), sekä nyt sitten liikkestä maahan, istumaan ja seisomaan jäämistä tehokkaammin. Hyviä treenejä on ollut, ihan mielellään maksoin tästä huvista sen 35e.. Tänään treeneissä tarkoitus tarkistaa nouto, omasta mielestä se sujuu ihan ok. nopeudessa ei valittamista eikä neidillä ole tapana kapulaa pureskellakaan.. mutta jos nouto tapahtuu sivusta, niin Daimi eteen tullessaan sijoittautuu pikkuisen vinoon - sen nyt haluan treenilla kohdilleen.

Agility: Agissa ollaan nyt päästy siihen jatkon jatko-ryhmään (vai mikälie se nyt oikeasti on :D), siellä treenailee kisavalmiit koirakot. Meidän porukkaan kuuluu jatkoryhmästä yksi tuttu koirakko ja sitten kaksi muuta minulle tuntematonta parivaljakkoa. :) Ensimmäiset treenit piti olla toissaviikon maanataina, mutta tuttuun tapaan rajut pakkaset estivät treenit.. nyt sitten viime maanantaina aloitettiin ihan simppelillä radalla, jonka tarkoituksena oli katsastaa koirakkojen kyvyt mm. kontakteilla ja sitten kysellä millaisia ratoja kukin haluaa -vaikeampia vai helpompia-. Itse toivoin enemmän ohjausta vaativaa treeniä, sillä haluan kehittää itseäni ja olla varmempi ennen huhtikuun kisoja. Eli vaikeustaso saa puolestani olla korkeampi. Daimi toimii hienosti ja ottaa kontaktit, yleinen höseltäminen on loppunut ja neiti kuuntelee radalla ohjaustani erinomaisesti. Samaa sanoivat ohjaajat jotka maanataina meitä opastivat - viimeksi jatkoryhmän aikaan ovat menoamme nähneet, edistystä oli kuulemma tapahtunut hurjasti :) Hyvä me :)

2-viikon päästä alkaa remontointi uudessa kämpässämme Oulussa ja 19pvä. muutetaan - enää 18päivää jäljellä! Huii!

Huom. huom. kotisivuille tulossa taas uusi ilme lähiaikoina. Seurailkaahan niitä. :) Nyt häivymme lenkille, kun tuo Daimi-unikekokin heräili "jo" päiväuniltaan :)