Me selvittiin jouluhässäkästä / -lomasta kunnialla ja pikkuhiljaa aletaan palata taas normaaleihin rutiineihin. Daimille tosin on hieman tahtonut tuo lomailu jäädä päälle, sillä esimerkiksi tänä aamuna neiti suvaitsi herätä vasta puoli yhden jälkeen! Mutta mikäs siinä, kyllä se uni meille immeisillekin passaa ;) Työarki on meillä kaksijalkaisilla alkanut pikkuhiljaa uudelleen, koulut onneksi vasta 7.päivä eli ensi maanantaina. Siihen asti saadaan nauttia päivän valoisista tunneista, niitä kun ei täällä pohjolassa kovin paljoa vielä ole..

Joulupukkikin käväisi tuolla lumettomassa E-Suomessa. Pukki oli olettanut Daimin olleen kiltti neitonen läpi vuoden, sillä neiti sai joulupukilta hurjasti lahjoja, likimain yhtä paljon kuin hurjan kiltit omistajansa! Pukinkontista löytyi aattoiltana hieno uusi viininpunainen kevythäkki, liuta ihania luita sekä vielä sillä hetkellä elossa olleita vinkuleluja - nyt ne vinkuvat ihanuudet on jo perattu/suolistettu uuteen uskoon.. Parhain joululahja neidille taisi tosin olla se vanha ihana jalkapallo joka "mummolan" takapihalla uskollisesti neitiä joka kerta odottelee. Heti perille päästyään Daimi nimittäin juoksi takaovelle istumaan ja odottamaan takapihalle pääsyä, heh, 10tunnin ajomatka ei neitosen virtoja vienyt - tyhmät omistajat kun semmoisia luulevat.. ;)

Vuodenvaihdekin meni siinä sivussa, Daimi tapansa mukaan seurasi ikkunasta ihania ilotulitteita ja iltalenkillä kovasti koitti moisia valopalleroita taivaalta saalistaa. Tästä intoutuneena kaivoimmekin illalla sinisen laservalon kaappien kätköistä ja Daimin riemuksi sen kanssa leikittiin. Daimi nimittäin on aivan hulluna siihen, jahtaisi valoa varmasti työkseen häntä heiluen ja matot rutaten jos vaan annettaisiin. Ilotulitteet ovat meidän perheessä siis varsin tervetullut lisä arkeen, Daimin mielestä ainakin ;)

Viime vuonna tapahtuneita juttuja:


Kaikista tärkeintä tietysti on, että Daimi pysyi terveenä koko vuoden. Yskä tosin vaivasi neitiämme keväällä, mutta siitäkin selvittiin vajaassa viikossa. Viime vuonna Daimi tutkittiin virallisesti terveeksi myös lonkkien, kyynärien ja selän suhteen, samalla saatiin eläinlääkärin epävirallinen lausunto täysin terveistä polvista. Juoksut ovat tulleet ajallaan ja Daimi on pysynyt läpi vuoden oikeen hyvässä kunnossa, toki myös lihaksia on tullut lisää ;) Hieronnassa olen Daimia käyttänyt tasaisin väliajoin, urheilija kun on ;)

Agilityssä startattiin ensimmäisen kerran maaliskuussa kauniiden hylkyjen kera, huhtikuussa haettiin toiset kaksi hylkyä kunnes vihdoin elokuussa haettiin ensimmäinen tulos: 29,84virhepistettä. Joulukuussa saatiin sijoituskin, tultiin toiseksi viidellä virhepisteellä ja ihanneajan alituksella.. niin lähellä oli nolla ja luokkavoitto että oikeen harmittaa. Mutta kyllä se tästä. Kahdeksan starttia siis takana ja kahdesta niistä meillä on tulos :)

Tokossa startattiin elokuussa ja sijoituttiin viidenneksi II-tuloksella.

Näyttelyissä ollaan myös pyörähdelty viime vuonna muutamaan otteeseen, kaksi ERIä Daimi on missikisoistaan hakenut, toinen ERI tuli luokkavoiton (AVO) ja PN4 sijoituksen kera.

Vuoden 2007 lopulla Daimi kävi antamassa verinäytteen Hannes Lohen geenitutkimukseen.

Vuodelle 2008 olen kaavaillut:
kauheaa opiskeluvuotta, viimeinen vuosi menossa opinnoissa ja päättötyö odottaa tekijäänsä!

Agilityn saralta nollaratoja ja luokkanousuja, nyt kun vihdoin tämä yhteispeli alkaa toimia.

Tokossa ALO1 ja AVO1- tulokset ja jotta oikein pilvilinnoissa pysytään, niin kovasti olisi suunnitelmissa voittajaluokassa pyörähtäminen, mietinnässä on että haetaanko se TK2 vai mennäänkö tosiaan suoraan sinne VOI-luokkaan 1-tulosta (ja oikeutta EVL:n) hakemaan..

Viilataan tottis priimakuntoon jotta päästään BH-koe kunnialla läpi. Jos aika antaa myöten, niin JK1:stä lähdetään metsästämään.

Näyttelykehissä pyörähdetään ne pakolliset, eli sellaiset jotka sopii aikatauluun eivätkä ole muiden harrasteiden tiellä.