Aloitimme jatkoryhmässä agilityn treenaamisen eilen 28.9. Ja voi kauhia kuinka meillä olikin hauskaa :D Treenit olivat sisätiloissa, Ylivieskan maneesilla ja tämä oli tosiaan ensimmäinen kertamme sisällä treenaten kun mukana oli toisia koiria. Meidät jaettiin kahteen ryhmään, toiseen meni lähemmäs 10treenaajaa ja meidän ryhmässä oli 3koirakkoa, jaottelun syistä sen enempää tietämättä menimme treenaamaan esteitä omalla porukalla.
   Aluksi otettiin kontakteja Markun ohjauksessa, Markku tarkisteli kuinka kontaktit ja kepit menivät. Keinulla oli Daimilla epävarmuutta (kontakteissa), joka hieman hämmästytti, sillä keinu on ollut loppukesästä se este mikä on Daimille ollut kaikkein helpoin ja mieluisin. Mutta käyn treenamassa neidin kanssa lauantaina tuota keinua, jospa sitten seuraavissa ohjatuissa treenissä keinu olisi jo ok.
   Kontaktien ja keppien tahkomisen jälkeen saimme ohjaajaksemme Hannun joka ohjasi meitä 7esteen radalla: hyppy, rengas, hyppy, putki, pitkä, muuri sekä pöytä löytyivät radaltamme ja varsin hauskaa meillä oli. :D Meidän ryhmään oli jaoteltu ilmeisesti kesälläkin treenanneet, sillä meno meillä kolmella koirakolla oli varsin tehokasta, kellään ei ongelmia ollut millään esteellä ja saimmekin tahkoa rataa muuta porukkaa enemmän. Otimme u:n muotoisen radan lisäksi myös leikkaavia kulmia, hypyn jälkeen piti kaartaa jyrkästi oikealle ohjaten koira muurille edessä kököttävän houkuttelevan renkaan sijaan.. Itseäni pikkuisen kammotti moinen, sillä aikaisemmin ei olla leikkauksia tehty, mutta huoli pois, sillä Daimi teki leikkaukset juuri ohjaukseni mukaan ja erinomaisen hienosti :)
   Neidin ollessa nyt 13kk., olen erinomaisen ylpeä koiruudestamme: alkeet jäi käymättä ja suoraan jatkoryhmään päästiin oma-aloitteisen treenauksen jälkeen! Wau :D Hieno tyttö!
   Nyt syömään, morjens vaan!