Iloinen lisäys jälkeenpäin: Onnea Tanja ja Dara (Energetic-Action's Diviivi) BH-kokeen suorittamisesta tänään!! HYVÄ TYTÖT!!

Vapusta selvitty kunnialla, huh :)


Vappuaattona oltiin Oulun Ainolanpuistossa juhlistamassa vappua ja koska minä en alkoholia juo lainkaan, niin päätin ottaa Daimin mukaan ihmisvilinään. Hyvää treeniä :) Em. puistossa on vappuna perinteisesti varmasti lähes 10tuhatpäinen lauma opiskelijoita juhlimassa, eikä tämä vuosi ollut poikkeus, puisto oli ihan täynnä. Siellä nurmella istuskeltiin ystävien kanssa varmasti lähemmäs 3tuntia ja Daimi makoili onnellisena vieressä ihan ventovieraiden ihmisten ympäröimänä. Paljon sai Daimi huomiota, oli likimain puiston vetonaulana ;) Moni tuli kyselemään "saksanpaimenkoiran" ikää ja kun selvisi että rotu onkin ihan joku muu, tuli usein vastaukseksi että joo, onkin paljon kauniinpi kun saksanpaimenkoira tai että ohoh, onko se se poliisikoirarotu.. Daimi oli itse neiti rauhallisuus, kaikki rapsuttelijat olivat kivoja vaikka suurin osa oli niin päissään että pystyssä ei pysynyt. Daimi vaan pussaili kaikkia ja hakeutui rapsuteltavaksi, pikkuisen on meno muuttunut sitten Daimin teiniaikojen :) Jotkut ventovieraat napsivat kuvia neidosta, varmasti tuli aikamoisia taideteoksia, kun useimmat kaatuivat kyykkiessään maahan kun liika keskittyminen yhdistettynä alkoholiin vei tasapainoaistit ;) Ilotulitteitakin ammuttiin parinkymmenen metrin päästä joihin Daimi ei kiinnittänyt mitään huomiota, niinkuin ei yleensäkään.. Hyvä hyvä.

Vapunpäivänä käytiin treenailemassa tottista belgiporukassa ja Samu oli mukava kuvailemassa. Mukavasti oli sakkia paikalla: Reeta ja Sinna, Paula ja Poppanen, Elina ja Jade, Jenni ja Rulla, Pentti ja Doni sekä yksi meille tuntematon koirakko. Hyvät treenit vaikka Daimi juoksuissa olikin, ei hormonit kovin jyllänneet, mitä nyt Poppasen kanssa rähähtivät kun Daimi touhuili omiaan meidän suoritusten välillä ja suloinen Poppanen tahtoi juosta Daimin seuraan.. Parit kovat sanat sitten vaihtoivat. Ihmisryhmässä hoopoili aluksi kun kontaktia tiputteli ja ohimennen nuuskaisi Penttiä.. Piti herättää neidin huomio ja muistuttaa parilla yskäisyllä, niin jo saatiin hyvät kahdeksikot seuruutettua. Siihen oli hyvä lopettaa :)

1521348.jpg
Tötterö-Daimi ihmisryhmässä :)
 
Seuraamisessa hyvä tahti ja oikea paikka, luoksetulo oli taas se normaali vauhdikas itsensä ja noudot sujuivat hyvin vikkelästi :) Jäävät liikeet ok., maahanmenossa pikkuisen hidasteli, toistoilla parani.  Paikallaolossa nosteli päättään, mutta hyvin pysyi likimain 3min. Uskon/toivon että paikallaolossa pää nousi, koska oli kierroksilla tuon Popsun kanssa yhteenoton jälkeen..

Vaan nyt on pikakuulumiset taas kerrottu, nyt ruokaa tekemään ja potemaan armotonta kurkkukipua :( Reeta perkeles, tartutit muhun flunssan..