Täällä taas kauhiat pakkaset, treenaaminen niin agin kuin tokonkin parissa jäi jäähylle - vai pitäisikö sanoa paremminkin lämpiämään. Toivotaan että lauantaina säät suosii ja päästään treenailemaan. Otettiin kuva Daimista lumisateessa: samaisen sateen aikana tänne kasaantui 30cm (!) lisää lunta, eli nyt täällä yritetään kaivautua reilun puolen metrin hangessa eteenpäin.. Daimilla ainakin on hauskaa :)

                  405091.jpg

Agikisatkin ne vaan lähenee.. enää vajaa 2kk. Hyvin on kerennyt itsensä ainakin tsemppaamaan siihen kun on kerennyt "muutaman" tovin sitä miettiä ;) Ei vaan, ihan innolla odotan. Tiedän että koirasta on siihen ja on hyvin kestänyt tuota paineen alla työskentelyn tähänkin asti, joten en usko että stressaa siitä kun minä hermoilen :)

Ja asiasta neljänteen, saatiin nyt se kämppä sieltä Oulusta, Kaijonrannasta! 16.3.2007 aletaan sitä tapetoimaan ja 19.3.2007 alkaa muutto. Ihanasti on asunnossa kokoa ja näköä, 63neliötä tilaa temmeltää: 8neliötä enemmän kun nykyisessä. Suuri metsä vieressä ja mikä parasta asunto sijaitsee järven rannalla.. toinen järvi on vajaan 2km. päässä :) ja kaiken kruunaa kämpästä löytyvä sauna.. Unelma!

Tuossa pientä esikatselua. Meidän asunto löytyy siis tuosta toisesta kerroksesta, jossa on jotakin puskia parvekkeella. :) 

          405118.jpg

Nyt lenkkeilemään, kun aurinkokin meinaa ilmestyä talviuniltaan! Palaillaan!