Ensin alkuun meidän kaksijalkaisten kuulumiset:
Eli nyt sitä ollaan sitten aviopari seitsemän yhteisen vuoden jälkeen.. Minulla vaihtui sukunimikin siinä samalla, elikäs nyt sitten olen Satu Niemelä (vaatii todellakin opettelua). Häät olivat aivan mahtavat, mokailtiin sopivasti ja saatiin nauttia ihanasta säästä koko juhlan ajan. Viikko tässä nyt ollaan avioliitossa eletty ja täytyy kyllä sanoa ettei ainakaan vielä muutosta missään näy.. saattanee tosin johtua siitä, että meillä se paljon puhuttu kuherruskuukausi antaa odottaa itseään, sillä näillä näkymin ollaan töissä molemmat hyvin tiiviillä aikataululla :/ Nooh, jospa se tästä :) Hääkuvia laitellaan esille kunhan joudetaan, kiireinen aikataulu on myös kuvaajallamme, sallitaan se hänelle :)

Sitten tähän nelijalkaiseen neitoomme:
Daimilla juoksut alkoivat tuossa häitä edeltävällä viikolla, nyt siis toinen viikko on lopuillaan ja meno on sen mukaista.. jokainen koiraa muistuttava, vähänkään liikkuva asia saa kyllä osansa siitä että meidän neidillä hormoonit hyrrää :D Häntä sivuun käännettynä Daimi puskee takapuoltaan jopa meille, raukka parka.. :) Sinna-belgin kanssa Daimi on touhuillut tiiviisti tässä menneiden kuukausien aikana ja pikkuhiljaa alkavat nämä kaksi isolla egolla varustettua neitokaista leikkiä niinkuin kuuluukin, ilman hampaita ja niska/selkä/lantiovillojen nostelua. Daimi kävi Sinnan kanssa leikkimässä suuren maailman mallia, eli kävivät oikeen taustakankaan koristamana Minna Väänäsen kuvaamana. Päivittelen kuvia kotisivuille kunhan saamme ensin tietokoneen yhteystyöhön kanssamme, tämä kapistus meinaan päätti formatoinnin (ei hajuakaan mikä se on, Samu teki jotakin taikoja tälle koneelle) jälkeen olla hyväksymättä vanhaa kotisivuohjelmaamme.. toivottavasti tuo taikurimme saa koneen taas kuntoon piakkoin. ;)

     Tässä kuitenkin pientä esimakua meidän upeasta neidosta poseeraamassa.
1002059.jpg

Häiden vuoksi tuo treenaaminen on jäänyt pikkuisen huonolle mallille..  ja asiaanhan vaikuttaa sekin, että Daimilla on nuo juoksut ja meidän uudet, hallille siirtyneet toko- ja agilitykurssit ovat jääneet meiltä nyt tyystin. Vielä parisen viikkoa joudutaan olemaan syrjässä treeneistä, mutta sitä ahkerammin käymme sitten omatoimisesti omalla porukalla ulkokentällä treenailemassa vielä kun säät sen sallivat.. Täällä pakkasia on jo likimain päivittäin ja luntakin satelee aina tuurilla. Vielä pitäisi viimeiset jäljet käydä tekemässä ennen talven tuloa, jospa sitä ensviikolle saisi treenit järkättyä.. Reeta ja Sinna, Elina ja Jade sekä Saara, Tatti ja Tara - - huom huom ;) Syyslomakin kun tässä muka pitäisi ensi viikolla alkaa :)

Nyt pitänee tuolle neitoselle antaa iltapöperöt, tuo pakkasesta sulamaan otettu lohi haisee sen verta vahvasti nokkaan (meidän kaikkien) ettei kestä enää ;)