..Vaan tulostaso oli hiukka matalaa. Oltiin siis tuolla Ylivieskassa kisaamassa lauantaina ja tosi kivat kisat kyllä oli! Radat oli meille kuin tehtyjä, sai kääntää ja vääntää :) Ekalle radalle mulla oli suuret odotukset, rimat oli 60cm. korkeudella, eli ihan ok ja kepeille lähetys oli 90asteen kulmassa, useimmille koirille se vaati vientiä, mutta Deekulle tuo kulma on ihan tuttua juttua.. Näinhän ohjaaja aina luulee.. Työnsin Daimia hieman edellisen hypyn jälkeen eteenpäin ja lähetin kepeille, vaan koirapa puskikin väärään väliin. Hoh hoijaa. Siinä tuli sellainen fiilis että ei helkkari kun en varmistanut ja että vienkö itseni sinne kintastehtaalle, sillä ei tuo koiran moka ollut. Daimi hoksasi virheen heti ja tuli luokse, siitä uusi lähetys ja nyt meni oikeasta välistä. Vaan sittenpä se kummajainen vasta kövikin, nimittäin Daimi tuli ulos yhden keppivälin liian aikaisin.. hoh hoijaa. Ja minä en tasan tarkkaan siinä enää aikaa säästellyt ja vein koiran alkuun uudelleen (olisin toki voinut Daimin viedä vikaan väliin vain käsinäytöllä, mutta mitä tuo koira siitä olisi oppinut), kolmannella lähetyksellä kepit puhtaasti ja kaikki rimatkin pysyivät ylhäällä.. Eli se OLISI ollut puhdas rata jos olisin vienyt koiraa kepeille enemmän.. oih ja voih. Toisella radalla sitten rimat oli 65cm. korkeudessa, siinä vaiheessa jo tiesin, että nyt tulee rimat alas ja näinhän siinä kävi: 10vp edestä puutavaraa kolahteli kenttään ja 5vp tuli puomin ohituksesta (eli kielto) kun vein huonosti kontaktille. Mutta hurjan kiva oli kisata, tosi kivat radat ja mukavaa oli saada kisata vanhojen treenikavereiden kanssa! Tätä lisää! :) Kiitos Yliksille kisoista, harmi kun ei joudettu avustaa talkoissa.

Samu otti kuvia kisoista ja muutaman otoksen kisojen laidaltakin:

1870536.jpg
Voiko belgin ilme enää olla onnellisempi? :)

1870537.jpg
Kuka kerkeää ensin kontaktille??! :D

1870539.jpg
Pakolliset pelto-poseeraukset karvattomana..

1870517.jpg
.. osa 2.

Oli Daimi onnessaan kun sai juoksennella vanhoilla tutuilla pelloilla ja hiekkateilla, joilla Ykassa asuessamme kaikki ihanimmat lenkit tehtiin.. Hetkeksi meillä kaikilla tuli ikävä takaisin Ylivieskaan, vaan onneksi se oli tosiaan vaan hetkellistä ;)


Kisoissa tuli törmättyä Hukkarullan uuden pentueen yhteen edustajaan, herran jestas miten valloittava voikaan olla liki 8 viikkoinen belgipötkäle! Ja olihan se poika jo iso! Luonnetta löytyi ja sain muutamat naskalien iskut sormille kun menin kieltämään herraa syömästä mun lahkeita. :D Olisi kyllä lähtenyt tuo veijari matkaan samantien jos olisi enemmän aikaa ja resursseja..

Eilen käytiin neljännen kihlavuotemme kunniaksi Haparandassa Ikeassa kavereidemme kanssa, olihan siellä kaikenlaista krääsää, vaan jostain syystä me viihdyttiin parhaiten siellä viereisessä djur-putiikissa, eli eläinkaupassa. Sitä on kehuttu halvaksi ja tasokkaksi.. ihan yksinkertainen ruokakuppiteline (sellainen n.30cm korkea metallihässäkkä neljällä jalalla) ja siihen kaksi metallikippoa tuli hommattua ja saihan siitä pulittaa jo liki 30e. Liekö tuo nyt mitenkään halpaa.. Lisäksi mukaan tarttui kaikkea todella fiksua, kuten pehmorotta jonka oletettu elinikä on noin vuorokausi, vielä tuo on yhdessä koossa, mutta katsellaan uudelleen illalla.. Mutta ei saatu sitä mitä lähdettiin hakemaan, eli hyllyä olkkariin, tuote oli tilapäisesti loppu ja sitä tulee uudelleen kuulemma tänään. Että näin.

Sain muuten tuossa aamulla s.postia että meidät on valittu edustamaan OKK:ta piirinmestaruusjoukkuekisaan agiliitelyn merkeissä 13.9. Ei kait siinä, pitää vaan saada rimat pysymään paikallaan :)  4koirakkoa on valittu, eli syvä kiitos ja kumarrus luottamuksesta! Mukana meidän joukkueessa ovat
Piki ja Erja Hepoaho-Havanna, Unni ja Henna Mikkonen sekä Rosa ja Mirka Haavikko.. Glubs!