Treeneissä taas on tullut huiskittua milloin minkälaisella menestyksellä, pääasiallisesti on kuitenkin hauskaa ollut ;) Daimissa huomaa jälleen nämä kevään tuomat muutokset, pientä pöhinää on ilmassa ja herkkyys on noin 120% luokkaa :) - Daimilla on juoksut lähestymässä. Yhden hyvänkin puolen keksin näistä juoksuista, Daimilla on tuo kuulo ikään kuin parantunut, tai oikeastaan se kai on jokin omistajan lukutaito, neiti meinaan tuntuu hoksaavan mitä siltä vaadin vaikka en etes ole suutani kerennyt aukaista ja mitään sanoa ;) Juoksuja odotellessa Daimi on myös päättänyt vaihtaa bikineihin, kaikki ihanan pehmoinen pohjavilla on nyt tuolla roskissa ja uutta karvaa odotellaan innolla.. Tervumme näyttää nyt lähinnä hyvällä hiilletyllä värillä varustellulta malikalta :)

Daimi kävi mallin unelmaansa toteuttamassa jälleen viime viikolla, Väänäsen Minna kuvaili neitiämme kotistudiossaan ja
nyt innolla odotellaan kuvasateen saapumista. Esimerkkikuvia toki saatiin maistella jo heti kuvausiltana:

      _DSC0123pieni.jpg

Sitten niihin treenikuulumisiin.

Sunnuntain tottistreenit jäivät TAAS välistä, samoin maanantain tokotreenit.. Meille tuli sunnuntaina äkkinäinen reissu Ylivieskaan ja siellä sitten viivyttiin maanantai-iltaan saakka. Ykassa treenailtiin Daimin kanssa sitten ihan kahestaan. Seuraaminen sujuu mielestäni oikein hyvin, käännökset ovat tiiviitä ja neiti kulkee kohtuullisen hyvässä paikassa.

Agilitykuulimisia meillä toki myös on: Viikonloppuna tuli käytyä laskemassa väliaikaisesti kisavire, seuramme järjesti nimittäin epäviralliset agikisat ja ensalkuun olin ajatellut että menen sinne vain itse töihin. Koiran pakkasin völjyyn ihan vain periaattesta.. Mitä vielä, radaltahan me sitten itsemme löydettiin.. Puomihel*etin keskeltä (anteeksi ruma sana). Rata sujui puomille asti vallan mainiosti (2-3 luokan rata), puomille lähestyttiin sitten sellaisessa mukavassa 60asteen sokeassa kulmassa - minä koiran edessä. Yritin antaa Daimille tilaa suoriutua itsenäisesti, mutta joko a) en ohjannut kunnolla tai b) Daimi meni lukkoon jostain selittämättömästä syystä ja kieltäytyi puomilta. Toinen kielto tuli kun uudelleen yritin lähettää puomille suorasta linjasta, sen jälkeen neiti painelikin radalta ulos remmiään hakemaan. Kaunis hylky siis :) Sain Daimin vielä radalle ja omalla sovelletuksella mentiin rata loppuun. Kisojen jälkeen otin muutaman remmi-avusteisen puomille lähetyksen. Daimilla on jotakin kammoa seuramme puomiin, teki saman nimittäin tasan vuosi sitten kun oltiin ekoissa virallisissa. Kuitenkin treenissä puomi on aina ollut ihan ok (erästä seuramme ulkopuolista treenikokemusta lukuunottamatta, jossa se puomin inho Daimiin syntyikin).. Uskon kyllä että nyt on juoksuillakin osansa tästä sopasta, joten jos nämä ensi viikonlopun viralliset menevät samaan tahtiin, niin pitää kyllä seuraavat kisat ajoittaa juoksujen ulkopuolelle ;)

Agitreeneissä käytiin eilen, ne menivät itseasiassa jopa normaalia paremmin (liekö tämä on se tuttu asetelma "kyllä se sen treenissä osaa") :) Tämmöinen oli rata:

     1271609.jpg
Kirjainrata oli mielestäni mukavampi, siinä sai Daimi suoriutua itsenäisesti. Esim. tuo kepeille lähestyminen oli meille passelimpi kun Daimi sai hyvän lähestymisen ja sain itse tehdä takaaleikkauksen. Numeroradassakaan ei ollut ongelmia, puomille lähestyminen oli sellainen jota vartavasten pyysin Katilta kun kerran siinä on ongelmaa ollut, nyt saatiinkin sitten heti kunnolla kulmaa - 90asteen edestä :) Puomi meni hyvin hankalasta lähestymisestä huolimatta, vauhtia riitti (ehkäpä liiankin edestä, oli melkeinpä turhankin rohkea puomilla [likimain laukkasi]).

Mutta nyt lenkille, palaillaan taas :D