Käytiin eilen treenaamassa viimeistä kertaa, meno oli varsin vauhdikasta, meitä oli jälleen vain kolme koirakkoa mukana. Ensin otettiin tälläistä s:n muotoista hyppysarjaa, sama homma oikeastaan kuin silloin viimeksi, ainut vaan että nyt mentiin mutkittain ja koiran oli tark. opetella kanttaamaan :) Laukan kuului vaihtua 2-3 ja 3-4 esteiden välissä oikeasta vasemmaksi ja sitten taas vasemmasta oikeaksi. Daimi meni radan omalla tyylillään jälleen: katsomatta rimoja.. sen seurauksena tiputti 5. esteen riman lähes joka kerta. Daimilla oli niin valtava kiire palkan luokse (joka oli asetettu 5. esteen jälkeen maahan), että homma ei toiminut yhtään, meni toki kaikki esteet eikä yrittänytkään kiertää tms. mutta muutoin kuumui niin siitä palkan saamisesta, että piti lopettaa ko.sarjan treenaaminen sille päivälle. Hyvin kuunteli ohjeet, eikä varastellutkaan yhtään :)
                 282531.jpg

Tuon sarjan jälkeen treenailtiin tovi alla olevaa rataa. Radalla ei ollut ongelmia. Putkihullulle koiruudellemme oli ensin alkuun vaan hankala tajuta, että miksi kummassa sinne putkeen ei voikaan mennä vaikka samaan suuntaan ollaankin matkaamassa.. Pöydälle meno oli pitkästä aikaa treeneissä mukana, hyvin muisti että siihen pitää jäädä :D
             282530.jpg
 
Lopuksi otimme vielä kiertoja, kokeilimme hommaa ensikertaa ja yllätyin jälleen että meidän vauhtipäällämme riitti kapasiteettia ja osaamista tuon suorittamiseen ensimmäisellä kerralla :) Kierrot sujuivat erit. hienosti, en tosin vielä kokeillut kiertoja valssaten, mutta tehtiin kahdeksikon muotoista kuviota onnistuneesti :) Tasapaino pysyi, eivätkä rimat tippuneet. Pientä varastelua löytyi tosin alussa, mutta ne loppuvat miun "tylsän asenteen" jälkeen.
                 282542.jpg
Kaiken kaikkiaan oikeen mukavat treenit, kurjaa vaan että ne loppuivat nyt sitten.. Ouluun muutto keväällä saattaa jättää meidät pois tuon jatkokurssin 2.osiolta, jos se kurssi ajoittuu samaan aikaan kuin meidän muuttomme on.. Pidetään peukkuja että helmikuussa alkava kurssi olisi ajankohdaltaan myös meille sopiva :) Onneksi meillä on jo Oulussa treenipaikka varmistunut (saimme paikan KAS ry:n treeneihin).