Eilen pyörähdettiin Kajaanissa muistelemassa vanhoja (Samu käynyt asepalveluksensa siellä) ja missikisoissakin tuli Daimin kanssa käytyä. Avoimessa luokassa oli kaikkiaan 7narttua (?) meidät mukaan lukien, kova kisa pienessä kehässä. Tuomari sattui jälleen kerran arvostamaan kompaktia pakettia (neliömäistä, siroa, pientä ja haaleamman punaista) sekä mielellään vielä sellaista jolla korvat eivät ole niin suuret kuin meidän Daimilla ;) Eli EH saatiin ja hurjan hyvä mieli kaupan päälle kun ravaaminen onnistui hyvin, ottaen huomioon että kehä oli ehdottomasti yksi pienimmistä mitä minä olen nähnyt. Nähtiin myös Daimin siskoflikkaa eli Daraa, varsin suloinen ja lempeä neiti! Siskoksista löytyi sekä ulkonäkö- että luonne-eroja mutta samalla myös paljon samaa, ovat
kumpikin persoja ruoalle sekä hyvin perhekeskeisiä :) Daran omistajan mukaan Daimi saattanee kuitenkin viedä voiton tuossa persoudessa, kun näki tämän meidän pitkän neitosen kurottautuvan silmät kiiluen vielä pidemmälle yhden vaivaisen nakinpalan vuoksi :D Dara-sisko sai samaisista missikisoista myös EH:n ja sijoittautui kilpailuluokassamme neljänneksi. Onnea! Meidän oli tarkoitus osallistua Tamminäyttelyiden yhteydessä olleisiin agilitykisoihin, mutta se nyt tällä kertaa jäi vaan suunnitelmaksi, josko sitä sitten ensi kerralla kokeilisi uudelleen :)

Onnea samalla grotskujen VSPlle eli Poppaselle (Sysisalaman Dynamiitti) ja Paulalle hienosta menestyksestä! PN2ksi tulleelle Jadelle (Taiga Doo´s Bella Bampina) ja Elinalle myös hurjasti onnea, teillä alkaa olla kunnon putki päällä ;)


Vaan nyt tämä poppoo lähtee aamulenkille, täällä on mukavasti lunta (n.10cm) ja aurinko paistaa - yrittää vissiin helpottaa tätä hurjaa pakkasta (-15).