Daimin kanssa käytiin Ykan näyttelyissä eilen, sunnuntaina 20.7. Mukava päivä oli kaiken kaikkiaan, erityisesti kun saatiin vanhoja treenikamuja tavata! Meitin ex-koutsi Markku ilmeistyi belgikehän laidalle ja voi sitä riemua kun Daimi hänet näki :) Ininää ja pussailua koko kuluneen puolen vuoden edestä :D

Tervuja oli kehässä kaiken kaikkiaan 8, joista 2 oli urosta. Belgit tuomaroi Monika Blaha Itävallasta ja hän olikin vallan ihana persoona, kopeloi asiallisesti ja oli huumorintajuinen rouva. Selkeästi tykkäsi kookaista käyttökoiran näköisistä koiruuksista, tästä esimerkkinä malien upea VSP, eli
Prowaffe's Dago "Kidi", näin käy kun vie ensimmäistä kertaa käyttömalin kehään H:n toivossa - eli onnittelut sertistä ja cacibista Juulia ja Kidi, josko tosiaan teet Juulia siitä jätkästä muotovalion ihan vaan muiden kiusaksi ;)! Daimiinkin tuomari ihastui kovasti, ainut vaan että tuo meidän neiti meinasi ravailun olevan muiden hommaa ja peitsaili ainakin puoli kierrosta ihan omaksi huvikseen.. :) Tuomari lässytteli Daimille ja neiti olikin siitä ihan mielissään, pussaili vastapainoksi tuomaria milloin käsistä ja milloin naamasta :) Tämmöisen arvostelun Daimi sitten sai:

Hyvä koko ja yleisilme. Erinomainen pää.
Hyvin kannetut korvat. Hyvä pigmentti. Hyvä väri.
Hyvä niska ja lantio. Erinomaisesti kulmautunut.
Hyvät luut. Liikkuu erittäin iloisesti.


Tuloksena AVO ERI1, PN3 ja vara-sert. Eli ihan kiva reissu näin näyttelykauden päättäjäisiksi (jos ei innostuta jossain joskus kehään menemään) :)

Nyt alkaa treenikausi jäljen, agiliidon ja tokon merkeissä. Kisasuunnitelmia on kovasti ennen ensi vuoden pentusuunnitelmia ;) .. Josta tulikin mieleen, että Daimille on sulho päätetty, ressukka pakkonaitetaan ilman mitään sen kummenpaa treffailua sitten ensi vuoden juoksuista :) Kotisivuille päivittelen sulhosta tiedot ja kuvat myöhemmin tänään.