Tästä kuulumisten päivittelystä onkin taas vierähtänyt verrattain pitkä aika.. Kiirettä on pitänyt, sillä iloja ja suruja on koettu: Samu päätti 8vuotta sitten aloittaneen lukionsa (oli toki välillä 4vuotta töissä) ja kirjoitti onnistuneesti 5 ainetta, niitä sitten juhlittiin sunnuntaina iloitsevan ja samalla surevan perheen kesken - Samun 91-vuotias mummu nimittäin poistui keskuudestamme perjantaina. Suru on suuri erityisesti (tähän asti kävelylenkkejä tehneellä) 93-vuotiaalla papalla, jonka kanssa mummu oli naimisissa kunnioitettavan 65 vuoden ajan! Daimi puolestaan nautti täysin siemauksin Samun lakkiaisista, neiti sai yllinkyllin rapsutuksia ja haleja ihmisiltä.. Daimi nimittäin osaa käskystä laskea päänsä ihmisen olkapäälle halatakseen, kunhan ihminen vaan kyykistyy Daimin tasolle. :) ja koska maalla on tilaa juosta, päästeli Daimi kaikki virtansa lasten ja pallon kanssa juoksennellen :) Kivaa näytti olevan!

Treenattu toki ollaan myös, agiliidossa ollaan Annikan taitavassa koutsauksessa oltu nyt 2 kertaa. Tulostavoitteitakin olisi kovasti, liekö meistä (lue: minusta) niihin on ;) Nyt kun juoksut ovat loppuneet ja kesä alkanut, saavat kisaradat tuntea meidän liitelyt pohjissaan.. :D joka kuukaudelle on monta starttia suunniteltu, jospa se nousunolla sieltä jo tulisi.. Treenikamutkin kakkua oottelevat, eli jos ei muuten niin sen vuoksi se nolla pitää hakia ;)

Tottista ja tokoa treenaillaan 3x viikossa. Tavoitteina on, että kisakunnossa ollaan kuun loppuun mennessä, köh ;) Niin ja ollaanhan me keretty jo uusi harrastuskin aloittaa, nimittäin FLYBALL!! Vihdoinkin neiti pääsee toteuttamaan itseään :) Myö kyhättiin kasaan OKK:n vanhat flyball-vermeet ja kunnostettiin ne talkoissa oikein näteiksi. Kiva treeniporukkakin saatiin kasaan :) Pitää kuvia näpsiä tulevista treeneistä, niin saatte tekin jotakin käsitystä kuinka kivaa voi pienellä belgillä olla :D

Sellaista tällä kertaa, palaillaan taasen  :)