Käväistiin .. tai siis Daimi kävi rankkasateen siivittämänä misseilemässä sunnuntaina täällä Oulussa. Belgejä tuomaroi Kroatialainen Igor Selimovic. Hassu ukko, koiria juuri ja juuri kosketti. Eriä jakoi kaikille tervuille jotka kehässä kävivät (10kpl??), oli koira sitten harmaa, punainen, hiilletty tai iso/pieni. Kilpailuluokassaan (avoimessa) Daimi sijoittui toiseksi, heti Fox Smile Utopian, eli Stellan jälkeen. Pikkuinen Stella-neiti oli kasvanut oikeen viehättäväksi neidoksi! :) Viimeksi tosiaan nähtiin kun vielä Ylivieskassa asuttiin (Stella on siis Daimin vakihierojan koira). Tuomari sijoitti koiria sitten mielensä mukaan PN-kehässä ja täytynee kyllä sanoa että ne neljä PN-kehässä sijoittunutta olivat kaikki ihan eri puista veistettyjä, vaikea oli hahmoittaa mistä tuomari oikeasti tykkäsi. Joka tapauksessa Daimin tuomari sijoitti PN4:ksi. PN1 oli pieni ja haaleasti punertava, PN2 oli iso harmaa, PN3 oli pieni ja punainen ja sitten tosiaan neljäs oli meidän iso ja hiilletty Daimi. Tämmöisen simppelin arvostelun tuomari antoi:

Strong. Nice looking head. Short back. Good angulation. Typical movement.

Mutta ROP-koiran tuomari kyllä osasi valita juuri oikein :) Onnea hurjasti lennokkaalle tervujen ROP-koiruudelle, junnu-uros Kuulle (Secret Friend's Be Cool) omistajineen!! Ja onnittelut toki myös Kuun kasvattajalle, Annikalle ;) Kuuhan menestyi myös RYP-kehässä vallan mainiosti ollen RYP2!! Hienoa! Kai te Annika ja Riitta nyt jotkut herkut tuotte treeneihin? ;)

Tänään käväisin tuon valeraskaus-hömelön koiramme kanssa jälkitreeneissä Moilasen Karoliinan ja Sirkka-Liisan sekä heidän koirien Pepin (Taikurin Ultima Thule), Piun (Sysisalaman Diorina) ja pienen Pupun (Daiga-Daiga-Duu), sekä Paulan ja Popsun (Sysisalaman Dynamiitti) ja tietysti vaki-treenikamujemme Reetan ja Sinnan (Cousin's Priscilla) kanssa.. Olipas muuten hankala rakentaa tuosta nimilistasta lausetta! :) Treeneissä Daimi näytti parastaan pöhisemällä autosta minkä kerkesi, esineruudussa etsi esineet tosi nopeasti, mutta piruvie rupesi niitä taas viskomaan! Jäljellä sama rento meininki jatkui ja hukkasi ?! jäljen ensimmäisen kulman jälkeen, ajoi sen kyllä hyvin, mutta sen jälkeen paahtoi ilman mitään järkeä syvälle ryteikköön.. Minähän olin ihan autuaan tietämätön mistään hutisuunnasta, kun kokeenomaisesti sitä lähdettiin ajamaan, seurasin vaan koiraa ilman mitään vihjeitä. Viimeisen kepin nosti. Plaah. Ensi viikolla saa pelleily loppua kun ruvetaan kunnolla ajan kanssa treenaamaan (tämä viikko menee lomaillessa kun minun vanhemmat tulivat pitkästä aikaa meillä käymään!) Koko treeniporukalla taisi mennä teenit pikkusen normia heikommin, liekö kesä (kyllä, meillä paistoi tänään aurinko!) ja kärpäset (lue: hyttyset, mäkäräiset, paarmat ja sisiliskot) vaikuttaneet asiaan.. Vaan koirailu on välillä tämmöistä, ei aina voi onnistua :) Huomenna olisi tarkoitus tottistella saman porukan kera, mutta katotaan nyt että lähdetäänkö me ollenkaan kun nuo porukat tosiaan on täällä.

Treeneistä kuvasatoa luvassa tuolla Hirmujen blogimaailmassa sitten kunhan Paula saa niitä nettiin asti laitettua.. köh köh ;)