Käytiin sunnuntaina ennen mun yövuoroa ottamassa Turkan ohjauksessa tokotreeniä. Ihan Daimimaisesti meni tokoilut, ei törmännyt luoketulossa eikä hituroinut maahanmenossa.. Se on sitä tuuria kun kisoissa ollaan, että joku kohta silloin tietty tökkii. Kassellaan miten käy nyt, kun tokokisat on taas parin viikon päästä :)

Vaan huomennapa olis agikisat Ylivieskassa! Mahtavaa päästä "kotikentälle" kisaamaan pitkästä aikaa! Onhan siitä jo vuosi kun viimeksi käytiin.. :) Ennakko-odotuksina on, että märällä nurmikentällä saadaan pyyhältää, sekös vasta on tuttu tunne kun treenikengät märkänä saa juosta :) Ykassa on siis varmaan sadellut vettä, kun täällä Oulussakin sitä on aina silloin tällöin tullut.. ja se Ykan kenttä ei hevillä kuivukaan. Mutta nollaa lähdetään hakemaan, eri asia on mitä saadaan ;) Rimojahan tuo taas eilen treeneissä roiski.. köh. Treeneissä meillä oli eilen koko rata ihan omassa käytössä, eli ei ohjaajaa eikä treenikamuja ollut paikalla...... Otettiin sitten hyppytreeniä ja kääntelin tuota neitiä kunnolla. Kuulolla oli ja kivasti kääntyikin. Kontakteja vahvistettiin kun oletamma että niitä huomenna radalta löytyy.. Mukava oli treenailla tuon neitosen kanssa taas, kun toinen on 110% hommassa mukana. Ei nähnyt eikä kuullut mitään muuta kun minut, kirjaimellisesti, sillä vastapäisellä tokokentällä kaksi koiruutta otti yhteen ja siinä hommassa kuulostivat ohjaajatkin hiiltyvän.. meidän neiti se vaan tapitti minua ja odotti mitä seuraavaksi tehdään :) Koulutettavien ryhmässä sakkia oli pois myös, ikävistä syistä kylläkin.. Omaakin mieltä veti matalaksi, kun tiesi että yksi on joukosta pois. Osaanotot Annika, Riitta ja Kimmo!!  Kaikki kävi niin äkkiä, eikä millään voi uskoa että Kuun aika oli jo nyt
.. mutta pienen Kuun on nyt hyvä olla pehmoisten pilvien päällä ilman kipuja.. :( Rapsutukset ja vilkutukset pienelle belgipojalle, sano Kuu terveisiä meidän rakkaalle Mindylle! Kuu jää meidän mieleen kyllä yhtenä upeimmista belgipojista, mieleen jää erityisesti kuva, kun Kuu niin terävänä ja uskollisena tassutteli lennokkaasti Riitan vierellä! Voimia Kuun perheelle!