Kaippa se suveen kuluu että vettä satelee, mutta täällä Oulun suunnilla sitä on ripsotellut pikkasen liikaa ainakin minun makuun.

Mie olen viettänyt koko viikon (aina ma-aamusta tähän la-aamuun saakka) Haukiputaalla "lomaillen", olin ohjaajana eräällä erityisryhmälle järjestetyllä lomalla ja Daimi-riepu oli Samun kanssa koko viikon kahdestaan.. Ilo oli ylimmillään kun tänä aamuna tulin kotiin :) Pikkaisen oli energiaa neidolla, kun reilun tunnin lenkillä paahtoi tuhatta ja sataa metsien reunoja koluten - vaan eipä silmistään päästänyt hetkeksikään, juoksenteli vaan ohitseni keppi suussaan :) Hirmuinen ikävä
on ilmeisesti ollut molemminpuolinen.. ja meinasi Samu että oli hänkin minua ikävöinyt kun kotiin tulin :D

Nyt saadaankin ruveta sitten treenailemaan ihan kunnolla kun opinnäytetyöstä on puolet tehty ja työharjoittelua enää 6viikkoa jäljellä. Vois vaikka vähän miettiä kesän aloitusta..?? Uskaltaisikohan tuota.. Ensi keskiviikkona me kuitenkin startataan agin kakkosluokassa ensimmäisen kerran, Salme Mujunen on tuomarina ja maxi kakkosiin on ilmottautunut hurjat 7koirakkoa.. Tuntuu ihan hassulle kun ykkösissä meitä oli parhaimmillaan 40 starttaajaa ja nyt kisataan noin harvojen kilpakumppanien kesken :) Mutta Mujusella on ilmeisesti löysät nuo ihanneajat ja radat sitten sitäkin tiukemmat.. Katsellaan kuin käy ;)

Bh-koe on 2viikon päästä, pitäisi varmaan sitäkin pikkaisen treenailla.. Jos tuo beehoilu nyt sujuu odotetusti, niin ekat jälkikokeetkin olisi suunnitelmissa piakkoin, vaikkei tottisosuutta olla treenailtukaan pitkään aikaan.. vaan ehtiihän sitä :) Mutta katotaan nyt ensin että selvitäänkö bh läpi kunnialla.. tai siis selviänkö minä, koiraa en epäile :)

Tokoilemassakin pitäisi käydä, hitsit kun tuota aikaa on niin rajoitetusti! Huomenna tokotreenit onneksi kuitenkin.. Vaan nyt on pakko poistua kotihoidollisiin tehtäviin, melkoinen pyykkikasa odottaa matkalaukussa pesijäänsä.

Palailemme kisakuulumisen merkeissä keskiviikon jälkeen!

Nauttikaa kesästä, Daimikin tekee sen!
1682934.jpg
(c) Minna Väänänen

Märät muiskut Daimilta Sumpille, tälle iki-ihanalle poikakamulle sekä tietysti kaikille muille hurmureille joita tälläinen fiksun näköinen märkäturpa saa muiskutella!