Daimi-neiti on saanut nauttia kesästä oikeen kunnolla, säät ovat neidin touhuja suosineet kun aurinkoa ei ole viime viikonloppua lukuun ottamatta pahemmin näkynyt pilvien seasta. Paikallaoloa ollaan kovasti koitettu saada varmaksi, eikä siinä nyt taas mitään ongelmaa näytäkään olevan.. tosin treenitilanne on aina ihan eri mitä kisoissa, siellä nimittäin meinaa pikkuisen jännitys voittaa meidät molemmat ;) Vielä olisi pikkuisen reilu viikko tehokasta treeniaikaa ennen jälkikoetta: aika toivoton olo.. Eteenlähetystä ei olla kunnolla saatu iskostettua belgin pieneen mieleen ja esineruudussakin oli taas jonkinlainen häslinki viime treeneissä. Mutta kokeeseen mennään silti, kokemusta rikkaampana tullaan takaisin jos ei muuta - saadaan ainakin kunnon treenit ;) Onneksi se metsäosuus on ensimmäisenä ??, saa meinaan neiti höyryt päästellä siellä ennen tottisteluja :) Neidillä ei meinaan nuo potkut heti ihan pienistä uupahdakaan ja on todellakin parempi että ensin saa metsässä koluta ennen niitä muutenkin niin ihania tottisteluja. Onhan Daimi kunnon partiotyttö - aina valmiina toimintaan -- kuten Jenkki- ja Oskar-tervujen omistaja Teija kerran sanoikin :)

Treeni-ilostelujen lisäksi me, eli Daimi, on käynyt uimassa useampaan kertaan. Koiruus alkaa sisäistää tuon vedestä noutamisen, nimittäin syväkahlailun ja sukeltelun sijaan uiskentelee nykyään kohtuullisen innokkasti keppien perässä. Ihan hyvää tekee lihaskunnolle! Josta tulikin mieleen, että pitänee viedä neito hierottavaksi pitkästä aikaa, pikkusen näyttäisi selkä olevan jumissa raskaan treeniputken vuoksi.. Itse olen toki tuota neitiä koittanut hieroa, mutta eipä ne minun lihasjumpat ja venytykset vedä vertoja kunnon käsittelylle. Lueppa Reeta ihtes hierojaksi nyt pikapikaa, niin saadaan sut vakihierojaksi meidän perheelle ;)

Mutta joo, lämmintä kesän jatkoa kaikille! Palailemme kuulumisien kanssa sitten viimeistään jälkikokeen jälkeen.. GLUPS!