Tuomarina oli Allan Aula, leppoinen herrasmies. Koira pelitti ampiaishyökkäyksistä huolimatta (paikallisilla amppareilla oli jonkin sortin villitys kun puskivat iholle laumoittain) ihan kohtuullisesti. Luoksepäästävyydessä nousi seisomaan taas tuomaria tervehtiäkseen, siitä Allu-tuomari otti pojon pois. Paikallaolossa mie mokailin ja lähdin koiran viereltä huonon käskyn saattelemana, siitä syystä Daimi nousi istumaan samantien, pysyi siinä silti, vaikka samassa ryhmässä maannut tolleri kävi jokaisen koiran takamukset nuuskimassa ja päätti sitten ruveta Daimin viereisen koiran kanssa riehumaan.. Seuraaminen kytkettynä oli muuten ihan jees, paitti että edisti juoksuosuudessa uskomattoman paljon, paikka oli jossain metrin sivussa ja metrin edessä, hoh hoijaa.. tuosta ei kyllä sitä ysiä olisi pitänyt tulla mitä Allu meille antoi.. Seuraaminen taluttimetta oli omanlaisensa pläjäys, kontakti tippui ja omaan silmään kauheaa menoa. muutoinkin, mutta Allu meinasi sen kympin arvoiseksi.. Maahanmeno liikkeestä oli ok. Luoksetulossa taas mie mokailin ja annoin huonon käskyn jätettyäni koiran, nousi sitten seisomaan, muuten liike ok. Liikkestä seisominen ok ja samoin estehyppy..

Tälläiset pisteen Allan Aula meille sitten lateli:

Luoksepäästävyys 9
Paikalla makaaminen 6
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 10
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 179p. (1-tulos) ja 3sija. :D

Kisavideo löytyy kotisivuilta.

Allu meinasi että on tässä belgissä kyllä potkua ja meno on kaunista, kun koira nauttii ohjaajan kanssa tekemisestä. Kysyi että ollaanko KANKON koirakoita, kesti hetken tajuta ja vastata että ei kun OKKlaisia me ollaan :D Mahtoi meinata Kannuksen koiruuksia tuolla KANKOlla, hah, ei me sinne Keski-Pohjanmaalle nenuamme enää tungeta kun kerran on pois päästy :)

Ens kuussa olis mahdollisuus se vika TK1:seen oikeuttavista 1-tuloksista saada OKK:n ekoissa hallikisoissa, saapa nähdä. Jännittää se hallissa tokoilu jo valmiiksi, kun treenaamaan ei sinne päästä ennen koetta (halli nousee pystyyn vasta  joskus koetta edeltävällä viikolla).. Mutta kassellaan nyt kuin käy..