Eli oma seuramme, OKK, tarjosi meille huippuhauskan koiraviikonlopun rakkaimpien harrastustemme parissa. Lauantaina käytiin 2 startin verran agiliitelemässä Minna Räsänen sekä tuomariharjoittelija Jari Tienhaaran yhteistuumin suunnittelemilla radoilla. Mukavat ja helpot radat. Ekalta radalta odottelin nollaa kun se ihan selkeästi oli sellainen jolla Daimia oli helppo viedä.. Vaan eipä se odottelu tällä kertaa auttanut, 10vp. sieltä tuli kun neiti ensinnäkin kurvasi mutkassa lennokkaasti keinun ohi (siitä siis kielto, ihan oma oli moka kun en ottanut haltuun ennen keinua, ajattelin taas että kyllähän tuo kääntyy ilman ohjausta, miten sitä ei ihminen opi virheistään?), uusi yritys ja hienot kontaktit otti. Seuraava moka tuli ihan koiran puolelta, huonolla tekniikalla hyppäsi esteen ja sieltä kolahti 5vp. riman mukana oikeen mukavasti, öhöm. Mutta huippu rata kyllä muuten, käätyi ja vääntyi kun muistin kääntää ja vääntää.. Ihanneaika alittui reilu 7sek. :) Taito tyttö! Toinen rata menikin sitten ihan penkin alle, neiti otti kierroksia ennen rataa, kun lähtölistan mukaan meidän piti olla ensimmäisiä starttaamassa ja otin Daimin kentän viereen. Sielläpä menikin sitten ensin luokkanousijat Rulla ja Jenni, Daimi oli siinä vaiheessa jo radan koukerot sisäistänyt ja aikalailla samat virheet teki liijoiteltuna mitä Rullakin :D Sieltä siis 30vp. eli nopea hylky, ihanneaika alittui muistaakseni yli 10sek.. Mutta nyt odottelemaan kahden viikon päästä olevia Ylivieskan kisoja, huippua päästä "kotikisoihin" !! :)

Sunnuntaina touhuiltiin sitten tokotusten parissa nimimerkein lahjattomat treenaa. Eli lähemmäs vuoteen ei olla hyppyä treenattu ja ei se onneksi kokeessa näkynyt :) Tuomarina Olavi Pajala, sama mies jolla tasan vuosi sitten viimeksi käytiin arvosteltavana. Tarkalleen ottaen huomenna olisi tullut tasan vuosi edellisistä kisoista :) Tuon vuosipäivän kunniaksi Daimi-neiti näyttikin sitten osittain parhaimpia suorituksiaan meille kaikille, Samu videoi kokeen ja sain jälkeenpäin katsoa kuinka erityisen upeaa oli Daimin seisominen seuraamisen yhteydessä! Ikinä ei ole noin tiukasti pysähtynyt ja tällä treenimäärällä olisin voinut odottaa jotain ihan muuta! Mahtava tyttö! :) Laitan videon nettiin ensi viikon aikana (nyt ei jouda kun alkaa ihana yövuoro-putki, nam nam..) Huom huom. Erityisen ylpeä olen likan paikallaolosta, vierestä lähti sheltti kipsimään ohjaajan luokse ja oli hetken sen näköisenä että menisikö sitä ohjaajan luo vai Daimia katsomaan.. huh! Hurjasti on varmuutta tullut likalle, kun tuon häiriön lisäksi agikentällä (näkö- ja kuuloetäisyydellä) oli menossa agikisat ja neiti ei niistä ollut moksiskaan! :) Hitsit sentään, tämähän alkaa jo sujua! :D

Tämmöisen alokasluokan arvostelun Olavi Pajala meille tuomaroi:

Luoksepäästävyys 10 - nousi seisomaan ja pussaili, mutta tuomari tykkäsi silti
Paikalla makaaminen 9,5 - JEE! tuijotteli Samua ja kameraa välillä, lonkkalepoon meni 
Seuraaminen kytkettynä 9,5 - hieman vinot perusasennot
Seuraaminen taluttimetta 9 - edisti välillä, hieman vinot perusasennot
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 - nopea reagointi, kyynäreet jäi hetkeksi ilmaan
Luoksetulo 8,5 - öh, vauhdikasta Daimia.. törmäys +  vino perusasento, tätä ei tee treeneissä..
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 - jep jep :)
Estehyppy 10 - jee jee :)
Kokonaisvaikutus 10 - ollaan kuulemma upea pari, pienellä viilaamisella huipputasoa

Pistemäärä yhteensä 187. happy0158.gif
Sillä irtosi alokasluokan voitto (yhteensä 7 alo-koirakkoa) ja kunniapalkinto.  party0048.gif

Seuraavia kisoja odotellessa :) Päätettiin että haetaan kisakokemusta ja varmuutta sen verran että otetaan se TK1 vielä tänä vuonna, ensi keväänä sitten avoimeen.