Hei taasen, käytiin tosiaan eilen treenaamassa ohjatusti viimeisen kerran ennen kisoja.. Voi kun sen olisimme jättäneet tekemättä! Olisiko niin, että kenraaliharkat menevät aina päin peetä ja kisat sitten todella hyvin?? Toivotaan.. Meillä nimittäin eiliset treenit menivät niin penkin alle, etten edes kehtaa kaikkea kertoa :D Tämmöinen oli rata:
461172.jpg
Ja kauheus sentään! Olivat ohjaaja-ryökäleet työntäneet puomin alle putken ja vielä siihen päähän mistä piti puomille mennä :) Daimi järkyttyi putken läsnäolosta niin, että puomille nousu oli aivan järkyttävää.. Ongelmia ei ollut toisesta puomin päästä mennessä ja kontaktille pysähtyminen siellä ns. pahassa päässä ei ollut ongelmana. Mutta remmihommiksihan se meni, eli Daimi remmiin ja puomille nousu rohkaisten auttoi, treenien lopuksi se homma jo toimikin, eikä se putki enää siellä alla haitannut. Ennen ei ole putkea siellä puomin alla ollutkaan..
Tämän kaiken huipuksi neiti päätti verestää vanhoja muistoja ja suoritti muutamaan otteeseen näitä sijaistoimintoja - esmes a:lle menon sijaan Daimi painelikin suorinta tietä nuuskimaan ja maistelemaan jotakin herkullista hevosenpaskaa! Voi perkeles kun sieppasi :)
Käskin lopuksi kepeille tuon kohtuu vaativan kulman (7.hyppy-kepit) jälkeen ja onnistuneesti haki keppien aloituksen! Tuon jälkeen palkkasin koiruuden sitten patukalla - voi sitä riemua :D Mutta tänään otetaan treenit uusiksi nuiden konkareiden kanssa ja toivotaan että saadaan positiivinen ratasuoritus treenien päätteeksi..

Tottista ollaan tämä aamu treenailtu hyvässä hengessä, ollaan pidetty hauskaa ja nautittu mukavasta säästä. Treenailtiin seuraamista liikkestä seisomisien, istumisien sekä maahanmenojen siivittämänä. Liikkestä maahanmeno onnistuu tosi hienosti, Daimi suorittaa tuon liikkeen nopeasti - jes! Olen palkaksi vaihtanut tuon maailman mahtavimman jutun eli patukan, alkoi taas terävyyttä ja pysyvää kontaktia löytyä seuraamisesta :D