Voi tätä kiireistä elämää, tuntuu vallan kurjalta kun jälleen - ties kuinka monetta kertaa - meillä jäi tottistreenit sunnuntaina kokematta! Maanantaina oli KASsin järjestämät epäviralliset agikisat, johon mekin tokotreenit hylkäämällä päätettiin lähteä.. Vaan kun paikalle saavuttiin, kävi selväksi ettei me kisaamaan mennä: mölli-luokkalaisia oli ilmoittautunut aivan hulppea määrä, järjestäjiltä kysyin sitten aikataulua ja he arvoivat että ainakin puolitoistatuntia menee ennen kuin kisaavat minit ja midit edes pääsevät aloittamaan! Ei soveltunut meidän aikatauluihin se, joten jäätiin sitten vaan halliin tutustumaan ensi lauantaita silmällä pitäen. KASsin halli oli aikalailla samanlainen kuin Ylivieskan halli, ainut vaan että koko oli puolet pienempi. Daimi tuttuun tapaan meni maate varpaitteni päälle kun hetken oli hommaa tarkkaillut. Toivottavasti sama rento meininki jatkuu lauantain kisoissa ;) Pitää vaan kunnon lenkki tehdä ennen kisoja.. Meiltä on tuohon hallille joku 3km. ja suunnittelin että josko sitä juostaisiin hallille kisapäivänä, saisi pikkuisen virtaa pois ennen omaa starttia. Hyvät lämmittelylenkit siellä saa sitten juuri ennen h-hetkeä, maastot on tulleet tutuiksi kun siellä läheisellä hallilla on meidän tottistreenit olleet.. pitää niitä hyödyntää ;)

Lenkeistä kun puhuttiin, niin pitää kertoa mun ja Samun pölhöstä päähänpistosta, joka maanantai-aamuna meitä viihdytti.. Aurinko paistoi kerrassaan ihanasti kun aamulla herättiin ja aamupalaa syödessä Samu keksi että nyt ilo irti tällaisesta ilmasta: vaatteet niskaan ja järvelle lenkkeilemään. Innoissaan lähdettiin porukalla sinne sitten, vaan liekö sitten jokin raittiin ilman myrkytys iski kun päätettiin lähteä koko Pyykösjärvi kiertämään rantoja myöten! Noin tunti siinä sitä sitten kierrettiin, kilometrejä tuli (myöhemmin naapurilta kuultuna) reilu 10, Daimille tietysti taas ainaskin puolet ennemmän kun neiti juoksenteli iloissaan milloin minkäkin kepin kanssa :) Kaikki kepit on tosin kuorittava ennen kuin ne soveltuvat neitimme juoksukaveriksi. Kuorinta alkaa kepin huolellisella valinnalla, sen jälkeen mennään hankeen makaamaan ja otettaan keppi käsittelyyn, kas näin:

1309994.jpg

Kuva kepin uudesta kuoritusta lookista:

1309961.jpg

Lenkillä tuli monenlaista ihmistä vastaan, niin moottorikelkalla, suksilla kuin polkupyörälläkin (!?) varustautuneina. Daimin kanssa on aivan ihana kuljeskella, kun neitiä ei ihmiset/koirat lenkillä milläänlailla hetkauta. Tuolla samaisella lenkillä ohitettiin lauma räksyttäviä shelttejä ja Daimi vapaana mennä jolkotteli meidän vieressä, ilman minkäänlaista kiinnostusta lajitovereihin :)  On se vaan upea koira :) Kotiin selvittiin ja vannottiin että ei ihan heti lähdetä samanlaista reissua tekemään, vastatuuli ja kova hanki ei innostanut lenkkiä uusimaan.. Vaan mitä vielä, eilen aamulla lähettiin taas jäälle ihan vaan pieni kävelylenkki tarkoituksenamme, treenailun ja naapurin ihanan kultsu-uroksen kanssa leikkimisen ohella.. Ulkona oltiinkin sitten pikkuisen vajaan kolmen tunnin ajan. Kuviakin napsittiin taas likimain pari sataa, naapuri omallan varmasti saman verran :)
Pitää niitä teille esitellä kunhan niitä pienennellään ensin.

Mutta nyt kouluhommien pariin, treenikuulumiset pitää kirjoitella paremmalla ajalla..