Ollaan kotiuduttu tänne Ouluun erinomaisesti, tästä syystä nämä kotisivujen päivitykset ym. ovat "pikkasen" jääneet :D Täällä on niin paljon kaikkea uutta nähtävää ja koettavaa, että koneella ei ole kerennyt olla .. ja tulihan se kesä myös tänne pohjolaan, joten ei paljoa tee mieli neljän seinän sisällä olla ;)

Ollaan Daimin kanssa päästy kokemaan paljon uutta ja erilaista ja nyt tämä meidän "maalaistollomme" alkaa pikkuhiljaa olla kaupunkilaistunut :) Ollaan OKK:n jäseninä käyty kerran viikossa ohjatuissa agitreeneissä ja omatoimisesti aina kun on ollut aikaa. Pohjoisen belgien treeneissä käytiin myös pyörähtämässä, mutta pitkien treeni- matkojen ym. "hankaluuksien" vuoksi emme ainakaan toistaiseksi niissä treenissä käy. Daimi on muuton jälkeen "näytellyt keskisormea" meille siihen tahtiin, että laitettiin kova kovaa vastaan ja jäähdyteltiin menoa pikkuisen, nyt näyttää siltä että Daimi on käsittänyt taas sen saman vanhan faktan: lauman johtajuus kuuluu meille immeisille.. Ei ole enää belgi-neito silmille hyppinyt. Tuo Daimin urputus ilmeni agikentillä käskyjen välttelynä ja oman radan tekemisellä. Nyt on tehty niin, että kun homma menee yli, olen käskyttänyt neidin maahan ja rauhoituttuaan on jatkettu menoa. Tänään on taasen treenit illalla, toiv. menee yhtä hyvin kuin muutamilla edellisillä kerroilla.

Ollaan kaksissa näyttelyissäkin käyty pyörähtämässä tässä kuukauden sisään, eka käytiin Oulussa hakemassa EH1 ja nyt viime sunnuntaina käytiin Tuurissa hakemassa H ilmeisesti turkittomuuden vuoksi, tuomarista ei oikeen selvää ottanut, kun arvosteluunkaan ollut mitään pahaa sanottavaa kirjannut. Daimi on petrannut kehäkäytöstään erittäin hienosti, nytkyään nostaa ravin automaattisesti ja kopeloinneissa ei ole mitään ongelmia.. kyllä se tästä :D

Meillä on tottiksessa meneillään tehotreenit siihen tahtiin, että pian ollaan kisakunnossa ja valmiita TK1:n metsästykseen ;) Paikallaanmakaamisen kun saan Daimille varmaksi, niin kisoihin mennään. Lonkka- ja kyynärkuvauksiin varasin Daimille ajan heinäkuun alkuun, heti erikoisnäyttelyiden jälkeen.. Se tietysti verottaa kisaamista varoaikansa vuoksi, mutta jospa se reilun parinkymmenen päivän varoaika on meille kesäloma kaikesta kisaamiseen liittyvästä ;)

Minä ihte olen saanut hommattua työpaikan Oulun yliopistollisesta sairaalasta, siellä olen nyt reilun kuukauden ollut hoitsun hommissa. Samu viettää ansaittua kesälomaa 2-vuoden työputken jälkeen ;) Kiirettä pitää.

Terveisiä Marikalle ja Sumppi-poitsulle sinne Alavieskaan, Daimi kaipailee poikakamuaan jo kovasti - liian monta whippettiä on täällä tullut vastaan, eikä yksikään ole Sumppi ollut! Neidin ilme on ollut niiiiin surullinen, kun ei kiituri ole ollutkaan se oikea.

Hyvää kesää kaikille! Kirjoittelen kuulumisia taas kunhan jaksan ;)