Nonih, nyt on treeniviikko täynnä ja kisaviikonloppu käynnistyy :) Käytiin tiistaina liitelemässä kolmanneksi viimeistä kertaa ennen taukoa. Daimi-hormoonihyrrä veti kierroksia oikeastaan koko treenien ajan, koira joka normaalisti ei kentällä hauku, päätti kutkutella meidän kaikkien kuulohermoja ihanilla haukkuryöpyillä.. Ah. Haukun keskellä ei aina kuule kaikkia ohjauksia, joten jos kisatilanne olisi ollut, niin jo ois komeat hylyt tulleet radoilta.. Toivottavasti kisoissa pelittää paremmin! Kesäkausi agilitytreenien merkeissä käynnistyy 12.5. Haukkukeitaalla. Innolla odotellaan kesäkautta ja ulkona treenaamista, kun saa käydä omatoimisestikin treenailemassa.. :)

Eilen käytiin viimeisellä bh:n treenauskerralla, kovin vähäinen oli osallistujamäärä - liekö flunssa kaatanut kaikki treenikamut petiin vai laiskotteliko ne?? ;) Otettiin epävirallistakin epävirallisemmat bh-kokeen tapaiset neljällä koirakolla, Daimi sai parikseen Sissin (Zannon Annabella). Daimi otti ensin tottisosuuden ja neitimme "ai mitä hä" näytti esimerkillisesti kuinka ei kuulu seurata, oli paljon mukavempaa tiputella kontaktia ja käännöksissä hypähtää paikallaan :D Henkilöryhmässäkin piti päästä nuuskaisemaan vieressä olevan ihmisen kättä, josko siellä olisi nälkäiselle pienelle "en ole koskaan saanut ruokaa" -belgille jotakin naposteltavaa.. Eipä ollut. Vapaana seuratessa edellisiä ongelmia ei ollut, pysyi kontaktissa koko ajan. Vaan kokeessa ei ilmeisesti tokotyyppistä seuraamista kaivata, kunhan tiivistä vaan on - ja sehän meiltä sujuu :) Ja jos kerran toinen puolisko seuraamisista on kaunista, niin sehän on jo puoli voittoa, eiks je? :D Ei vaan, treenata täytyy. Jäävät liikkeet olivat tosi reippaita, hyvä mieli jäi :) Paikallaolossa pysyi hyvin, parit pöh-pöhit tosin päästi aluksi, mutta hyvien vinkkien kautta ne loppuivat lyhyeen, kiitti Liisa!! :) Tuomarin tervehdyksissä oli meillä tällä kertaa kovin treeni (tai noh, kerran teki väärin ja loput kerrat otettiin onnistuneita toistoja), neiti kun oli taas sitä mieltä että hän on maailman ihanin ja tuomarin kädessä on jotain hänelle, joten pakko oli kurottaa käsiä kohti sen sijaan että olisi kontaktin pitänyt..

Sellaista tällä kertaa, kertoilen kisakuulumiset sitten viimeistään sunnuntaina (lauantaina kaksi starttia ja sunnuntaina yksi). Harmi kun en jouda agikisoihin talkoilemaan, pakko saada opinnäytetyötä valmiiksi.. Olisi ollut mukavaa nähdä esim. koutsien kisamenestys.. Eli Kati, Sari ja Annika, tienatkaahan niitä nollia esimerkiksi meille suhareille ;)