agiliitelykisat siis. :)  Harri Huittinen aka belgimies oli tuomarina ja voi jösses sentään mitä ratoja se oli keksinyt. Ykkösluokan radat olivat tiukkoja, paljon piti pyöritellä ja ottaa haltuun. Irtoamista ei voinut harrastaa yhtään, eli meille aikalailla tuomittua touhua. Koira pelitti kyllä, mutta minusta tuntui että olin joka kohdassa sen edessä ja rimojakin lenteli siihen tahtiin että luultavasti niin kävikin.  Ei auta murehtia.. Nopeat radat silti, a-kisassa 3.nopein aika vaikka pyörittelin Daimia useasti kun ei tahtonut puomille mennä (huono kulma), b-kisassa nopein aika ja c-kisasta ei sitten puhutakaan kun pirulainen painoi putkeen vaikkei taaskaan ollut sellainen tuomarin ja minun suunnitelmissa. C-radalta olisi muutens tullut luultavasti ihan kiva tulos, jos ei puomi olisi imaissut neitiä mennessään. Nuo a- ja b-kisat olivat lauantaina ja tuolloin neiti oli jälleen itse rauhallisuus, makoili jaloissa ja välillä kiskoi patukkaa siihen saakka tuntemattomien kanssa.. Heti oli tarjoamassa patukkaa vieraalle kun minen enää jaksanut kiskoa :) Sunnuntaina meidän rata alkoi jo aamu yhdeksältä, en kerennyt Daimia tuoda halliin ennen rataa kun meillä oli starttivuoro kolmantena heti rataantutustumisen jälkeen (olin katsonut aikataulut IHAN väärin), se rokotti kyllä aika paljon - rähähteli radalla kun mentiin neidin mielestä liian hiljaa. Vaan virheistä oppii, seuraavan kerran tungen neidin jollekin onnelliselle vastaantulijalle joka radan vierestä löytyy, Daimi osaa odottaa rauhassa ja narunpitäjästä viis veisaa kun itse olen rataa tunnustelemassa.. Tai sitten oikeasti otan sen kevythäkin autosta aina matkaan - pääsee helpommalla. ;)

Sellaiset kisat tällä kertaa, kyllähän noita tuloksia tulee.. tulis nyt vaan se vika nollakin ;) Täytyy ottaa itselle ohjauskoulu ja Daimille kunnon hyppytreenit! Katiiiiiiii..... ;)

Onnittelut Annika ja Fiia nollavoitosta kolmosissa, ei jääty odottelemaan palkintojen jakoon saakka, mutta oletan että voitto sieltä tuli..!! :D