Käytiin tänään kisaamassa OKK:n järkkäämässä epävirallisessa seuracupissa. Hurjan hyvä kokemus oli ja voi kuinka meillä oli hauskaa! :) Daimi työskenteli iloisesti ja oli koko ajan hommassa 110% mukana.

Luoksepäästävyys 9½
Paikallaolo 8½
Seuraaminen kytkettynä 9½
Seuraaminen taluttimetta 10
Liikkeestä maahanmeno 8
Luoksetulo 10
Liikkestä seisominen 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10
Yhteensä 190 / 200p. Alokasluokan seuracupin 2.palkinto.

Eli hyvä 1-tulos irtosi tuolla suorituksella, harmi vaan että kisat oli epäviralliset ;)


Luoksepäästävyydessä Daimi pysyi paikallaan ja oli upeasti kontaktissa. Antoi myös katsoa hampaansa kauniisti, mutta tuo puoli pistettä tippui kun hampaiden katsomisen yhteydessä Daimi nojautui minuun niin että tuomari sai kurottautua hampaita katsomaan. Ei kuitenkaan pakittanut tm. liikkunut, ainoastaan nojasi jalkaani. Tuomari tulkitsi sen kuitenkin nyt näin. Suoritui hyvin vaikka tuossa tilanteessa oli jostain kumman syystä pientä epävarmuutta.. onhan tuo luoksepäästävyys aina Daimille ollut varma suoritus.

Paikallaolo oli juuri sitä olettaa saattaa.. Eka 1.5min ok, sitten viimeisten sekunttien aikana kuului jälleen pöh pöh, josta se puolitoista pistettä lähti. Olisi vaatinut tuplakäskyn(?!) pään laittamiseksi maahan, varsin outoa! Menin ite ihan hämilleni koska normaalisti Daimi laittaa päänsä samantien maahan kun kuulee käskyn, nyt jäi jostain kumman syystä tapittamaan minua ja säpsähti kun porukalla lähdettiin liikkeelle pois koirien luolta.. Liekö käsky kaikunut kuuroille korville ;) Sen jälkeen kun me ohjaajat asetuttiin riviin niin neiti hoksasi että hei, tämä olikin tämä juttu ja laski päänsä maahan. Kontakti säilyi siihen asti kunnes pyöröovista tuli joku sisälle ja "naapurikoira" meni kylkiasentoon. Sen jälkeen sille pyöröovesta kunnon vauhdilla sisään tullut koirakko sai Daimilta pöh-pöh vastalauseen ja pää nousi ylös. Laski sen kuitenkin uudelleen kun lähdettiin kävelemään koirien luokse takaisin. :) Mitenkäs olet koiralle siitä vihainen.. ;)

Seuraaminen kytkettynä sujui hienosti, käännöksissä kontakti tippui. Pitää näemmä treenailla enemmän.

Seuraaminen taluttimetta sujui upeasti, kontakti pysyi. :)

Liikkeestä maahanmenossa Daimi päätti että tämä suoritetaan niin, että eka vedetään onnenkierros omistajan ympärillä ja sitten ruvetaan seuraamaan :) Niin tyypillistä belkkaria - tai ainakin Daimia :) Suoritus itsessään oli nopea ja hyvä.

Luoksetulo täys kymppi, iloinen ja nopea suoritus :)

Liikkeestä seisominen oli tuomarin mukaan päivän paras! Nopeasti kyllä pysähtyikin ;)

Hyppy .. nooh, tarvinneeko agilitykoirasta mitään muuta odottaakaan kuin täyttä 10. suoritusta ;) hehhe.

Kokonaisvaikutus oli tuomarin mukaan erinomainen ja ihailtavaa. Tuomari kommentoi että päivän paras pari :) Koira nautti työskentelystä ja hyöri kuin häkkyrä mamman kanssa vaikkei mitään toimintaa ollutkaan :)

Että semmoiset kinkerit tällä kertaa, me lähdetään nyt hiihtelemään kun Samu tulee pian töistä. Palaillaanhan taas.