Eilen käytiin treenailemassa toiseksi viimeisen kerran ohjatussa ryhmässä. Surullista mutta totta, ensi viikolla se loppuu - ja kun juuri päästiin vauhtiin!

Daimi käyttäytyi jälleen erinomaisesti treenien ajan, autoon jättäminen helpotti ja osaltaan varmasti myös sekin, että meitä ei ollut kuin 3 koirakkoa treenailemassa. Markku oli ohjaamassa ja opettamassa, kiitos Markku jälleen hyvistä treenistä. :) Kerkesimme treenata useampaa "rataa" kun meitä treenaajia oli niin vähän. Alhaalta löydät kuvina kaikki mitä ollaan eilisen aikana touhuiltu. Tämä eka rata oli ihan ok. Daimi tosin palkkasi itseään toistuvasti puomin (nro.3) jälkeisellä putkella (varasti kontakteilta). Kunnes sain homman loppumaan sillä että puomin kontaktilla odotutin Daimia siinä tovin ja palkkasin sitten patukalla ilman putkeen menoa.
Hyvin meni!
                    272761.jpg
Tässä alhaalla on nuolin osoitettu "ratamme" suunta. Jätin Daimin alkupäähän ja menin itse loppupäähän neitiä odottamaan. Ajattelin ensin että ei perk* Daimi tuota kyllä hallitse, kun vetää norm. 120 lasissa jos tavoite on päästä minun luokse.. Oletin neidin lösähtävän esteiden päälle.. Vaan eipä mitään, Daimilla oli täysin oma tekniikkansa esteiden suorittamiseen (esteillä oli väliä vain metrin (?) verran!). Markun kanssa kummasteltiin (tai Markku enemmänkin), että miten on mahdollista koiran suoriutua tuosta 5-esteen sarjasta a) tiputtamatta ainuttakaan rimaa ja b) katsomala koko ajan minua! Daimi ei siis vilkaissutkaan esteitä ja paineli erittäin hienolla tekniikalla selkää köyristäen juuri niin kuin sen kuuluikin. Kertaakaan ei rima tullut alas ja tuota sarjaa tahkottiin kuitenkin jokunen tovi :) Takaa lähettäminen oli Daimille outoa, tosin itse tein siinä virheen etten seurannut perässä koiran edetessä. Lauantaina pitää kokeilla tuota ihan kunnolla.

        272762.jpg
Tuon sarjan jälkeen kokeilimme takaleikkauksia ensin nuiden 4 ja 1 esteiden välillä, sitten Markku päätti että me Daimin kanssa kokeiltaisiin vinoja esteitä.. ensimmäistä kertaa. Markku vakuutti minulle että meidän meno näyttää siltä että sitä voitaisiin jo kokeilla, kun ne takaleikkaukset sujuivat hienosti. Kokeilu alkoi sillä että ensimmäisten 2 kerran aikana Daimi varasti.. ;) Otin hälläväliä asenteen ja vein hyvin tympääntyneen ja äkäisen näköisenä koiran takaisin alkuun. Varastelu loppui ja Daimi odotti kauniisti. Treeneistä on siis ollut apua, vielä silti kokeilee että josko minä pikkuisen antaisin periksi. Nuo vinot leikkaukset sujuivat hienosti, itseasiassa paremminkin kuin hienosti: En odottanut Daimin niitä hallitsevan ja minun osaavan niitä oikein ohjata, mutta toisin kävi. Daimi veti kaarroksen hienosti ja saatiin Markulta kehuja hyvästä radasta.
        272817.jpg
Tuon mielestäni jo vaativan kulman jälkeen Markku päätti että kyllä me Daimin kanssa jo voidaan kokeilla 90' kulmaa!! Ohhoi, oli aika jännittävää kokeilla Daimin ja minun kykyjä tuossa kulmassa. Ekalla kerralla vein koiraa väärältä puolelta: ulkokaaresta.. ja plörinäksihän se meni. Daimi tuli 2. esteen jälkeen luokseni esteen oikealta puolelta vaikka tark. oli että vasemmalle olisi kääntynyt suoraan 3. esteelle.. Mutta jo toisella yrittämällä homma sujui! Saatiin paljon kehuja Markulta ja muilta treenaajilta.. sekös mieltä lämmitti :)

         272814.jpg
Nyt täytynee lopetella. Treenit olivat erittäin mukavat :)