Sain tänä aamuna onnellisen viestin Tallinnasta, Daimin emä Peppi oli ollut Tallinan näyttelyissä "pyörähtämässä" tuoden mukanaan VAL ERI1:n, PN1:n, ROP:n, cacibin sekä sertin ja tittelirivistöön tuli jälleen täytteeksi kaksi uutta muotovalion arvoa, eli onnea uudelle BALT & EST MVA:lle!! Kaunis Peppi on nyt sitten viiden maan muotovalio ja kansainvälinenmuotovalio vielä siihen päälle!! :) Heh, sitä se näytelmissä harvakseltaan käynti teettää, lähes karvattomanakin ne muotovalion arvot tipahtelee :) ONNEA hurjasti Mari ja Peppi!!

Virallisista palkintouutisista epävirallisiin ja "hieman" myöhäisiin sellaisiin.. Elikäs käytiin 28.8.2007 OKK:n järjestämissä epävirallisissa agilitykisoissa kannustamassa seuran jäsentä agilityn MM-kisoja varten (josta muuten tuli joukkuepronssia) nopein pujottelija - tittelistä kisaamalla.. En kaikkien hää-yms. kiireiden vuoksi aikaisemmin tuosta tänne kirjoitellut, seli seli.. mutta anyway, alkuerissä Daimi oli maxien 2.nopein pujoittelija ajalla 3.42sek ja uskomattomasti
finaalissa samalla ajalla sijoittui maxien neljänneksi ja koko kisan viidenneksi nopeimmaksi pujoittelijaksi! Osallistujia oli kuitenkin reilu 40 :) Voittaja taisi olla bordercollie ja toisena kelpie, kolmas sija meni muistaakseni lagotolle (medi) ja neljäs toiselle bortsulle (älkää ampuko jos muistan väärin :)) Lähtötolppa oli n. metrin päässä ensimmäisestä keppivälistä ja maalitolppa n. puolen metrin päässä viimeisestä. Eli aika helkkarin nopeasti tuo nyt todistetustikin pujottelee, tai sanottaisiinko paremminkin että kauhoo ne kepit ;) Silloinen agility- kouluttajamme Sari otti kuvia em. kisasta ja muutama kuva Daimistakin löytyy Sarin webgalleriasta: PICT6647.jpg ja PICT6651.jpg (muistutan vielä tekijänoikeuslaista näin Sarinkin puolesta..) Mutta niin, tulipahan päivitettyä tämäkin kun mieleen muistui. Nyt "iltalenkille", tulin vasta äsken töistä ja uni ei varmasti vielä maistu - mikäs sen parempaa kun lenkkeily pakkasyössä tähtien loistaessa taivaalta ;) jos vaan saan Samun mukaan, ei täällä yksin enää uskalla tähän aikaan lenkkeillä -> KLIK. Ties mitä huppupäisiä poikia tuolta metiköstä tulee, tuo R-kioski on meinaan vajaan 500m päässä meidän kodista..

Palaillaan taas treenikuulumisien merkeissä ensiviikolla jos jakselen niistä kirjoittaa / on jotakin mitä uskallan teille kertoa ;)