Paljon on kerennyt tapahtua ja paljon on vielä tapahtumassa tässä lähiaikoina. Ens alkuun pitänee avautua meidän ensimmäisistä 2-luokan agikisoista.. Daimi pelitti ihan hyvin radalla, oli kuulolla. Itse töppäsin kepeillä muutamaan otteeseen, jonka vuoksi saatiinkin hylky (pitkästä aikaa).. Vein Daimin tosi huonosti kepeille, luotin vaan että keppivarmana se hakee oikean välin kun annan tilaa - enkä sitten loppujen lopuksi antanut tilaa tarpeeksi, puski sitten monesti väärään väliin ja turhautui siinä yhteydessä äänekkäästi :) Rata oli muutoin ihan ok, juoksemistahan siinä riitti, mutta paljon helpottaa se kun on irtoava koira ;) Samu kuvasi radan ja video löytyykin meidän uusituilta kotisivuilta, galleriasta. Tuosta irtoamisesta voipi käydä katsomassa esimerkin tuon videon kautta: loppusuoralla Daimi irtoaa itsenäisesti maaliin saakka, kun minä olen vasta tulossa metrien päässä :) Hurjaa kyytiä menee siinä lopussa, aluksi ajattelin että video on jotenkin vioittunut ja nopenee siinä kohtaa, mutta ihan kunnossa se oli, Daimi vaan kaahaili :)

Kisojen jälkeisenä päivänä käytiin sitten uusintapeilauttamassa Daimin silmät, terveet olivat. Vasemmasta silmästä löytyi vaan sikiöaikainen jäänne, eli terve tyttönen on silmiensäkin puolesta! :) Näkee kaahailla ;)
Pientä päänvaivaa Daimi tosin kerkesi aiheuttaa tuossa pe-la yönä, neiti oli ollut parit viimeiset päivät kummallisen flegmaattinen (jo ennen agikisoja) ja minä jo mietin kaikkea mahdollista lämpöhalvauksesta  (läähätteli normaalia enemmän) lähtien diaknoosiksi ressukalle. Kuitenkin muutoin oli ihan normaali, joi ja söi ihan kunnolla yms., mutta nukkui paljon enemmän ja tosiaan läähätteli paljon. Silloin pe-la yönä sitten kuljeskeli levottomasti, inisi ja petaili petiään koko ajan, olin jo päivystävälle e.lääkärille soittamassa kunnes Daimi meni olohuoneeseen ja haki sieltä pehmolampaan.. Ihmettelin hetken että mitä kummaa se nyt yöllä rupeaa sen kanssa touhuamaan, kunnes hoksasin että valeraskautta se on viimeiset päivät tuossa hommaillut. Rupesi nimittäin pehmolammasta nuolemaan ja puskemaan alleen! Siinä sitten inisi sen kanssa ja minä julmana emäntänä päätin yöunien menettämisen uhallakin tehdä huostaanoton ja otin pehmolampaan pois meidän "mamman" hellästä hoivasta. Daimi näytti suorastaan järkyttyneeltä kun nostin lampaan hyllyn päälle lelukoppaan ja käskin neidin nukkumaan.. Hetken kuljeskeli huoneessa, kunnes tyytyi kohtaloonsa ja meni nukkumaan. Aamulla Samu meni töihin ja minä lähdin belgien pk-rotumestaruuskisoihin talkoilemaan ja kun takasin tulin, niin neiti oli makuuhuoneessa petinsä laittanut uuteen uskoon, eli täytteet oli peitostaan nyhtänyt ulos. Oli muutens ensimmäinen asia jota on ikinä rikkomalla rikkonut, onneksi kuitenkin tuonkin sain vielä parsittua kuntoon, mutta oli kyllä Daimi nöyränä kun tulin kotiin. Oli vissiin erosta "pentunsa" kanssa niin järkyttynyt, että oli päättänyt tekemistä itselleen keksiä. Ressukka. Lauantai siinä sitten meni ininää kuunnellen aina kun neiti nukkumaan oli menossa. Käytin sen uimassa ja pitkällä pyörälenkillä, että unohtaisi surunsa. Eilen ei enää inissyt lelunsa perään vaan oli ihan suhteellisen normaali, välillä tosin huokaili kun luutaan jyysti, vissiin pikkuisen suri kuitenkin. Tänään on ollut ihan normi-Daimi, nukkui yön ja nukkuu edelleen aamu-uniaan (normaalisti on arkisin tähän aikaan yksin kotona, mutta minulla onnekkaalla on nyt 2viikon kesäloma!) :)

Toivottavasti tuosta nyt olo ressukalla helpottaa! Aikalailla tasan 2kk. juoksuista kului, eli ihan normi kantoaika oli meidän "mammalla" kunnes pehmolampaan keksi pennukseen :D Vaan eipä olisi tuommosta stressiä tarvinnut Daimille tulla (eikä kyllä minullekaan), sillä meillä on huomenna BH-KOE!! Hitsit että voi ihmistä jännittää! :( Muutenhan tämäkin koe menisi normaalista kisajännityksestä kärsien, mutta nyt tuo lievä valeraskaus-oireisto laittaa Daimin hermot koetukselle, joten pelkään ihan hullusti sitä ennestään epävarmaa paikallaoloa :(  Pitäkäähän peukkuja meille..

Palailemme huomenna kertomaan miten meidän kävi..