Daimi kävi kevyessä turkissaan pyörähtelemässä Oulun näytelmissä saaden AVO ERI1 PN4:n, eli ei mitenkään kovin turha reissu :D Avoimissa meitä vastaan oli kisaamassa 2 kaunista Mansikkakujan tervuneitoa. Norjalainen Leif Ragnar Hjort oli mahtava tuomari ja tiesi tasan tarkkaan miten koiran kanssa toimittiin, belgien kanssa vierähti tovi jos toinenkin kun jokaisen kohdalla tuomari vietti aikaa tutkien, jutellen ja rapsutellen :) Kerta kaikkiaan valloittava tuomari, otti nuoret epäluuloiset koiratkin tosi hienosti vastaan :D Daimi käyttäytyi kehässä upeasti - ilme ja koko olemus näytti siltä että hei, mähän olen kunnon kehäkettu, mitä turhia tässä nyt hötkyilemään, heh :) Tuomarin arvostelun voit lukea kotisivuiltamme myöhemmin.

Kehän ulkopuolella Daimi touhuili ystävänsä Sinnan kanssa välillä leikkien ja välillä nukkuen. Pitkä päivä meillä oli kaiken kaikkiaan, kun hattutempun tehnyt Sinna (Cousin's Priscilla) veti koko potin kotiin ollessaan ensimmäisessä junnuluokan kisassaan JUN ERI1, PN1, ROP ja saaden vielä sertinkin! Tuomari tykkäsi pienistä belgeistä tänään ;) Ryhmäkehässäkin Sinna kävi Reetan kanssa pyörähtämässä 3tunnin odottelun jälkeen, mutta ei sijoittunut kuitenkaan.. vaan oli se vaan semmoista kermaperseilyä koko ryhmäkehä että (ketään loukkaamatta)! Mutta kuka tykkää mistäkin, sallitakoon se meille ;)
Muutkin tutut belgit saivat menestystä tänä viikonloppuna, sillä Taiga Doos Bella Bambina "Jade" oli grotskuissa VSP sertin ja cacibin kera, onnea kovasti Elina ja Jade! Cäsaborgs Foxy Kamilah "Hulda" oli PN3, ei huonoille hävitty, eli onnea valtavasti kauniille "ihanat korvat" - Huldalle sekä Outille ;) PK-puolella mainetta ja kunniaa niitti tänään Blackroyal's Hawker Hurrican "Näsä" saaden JK1:n ja luokkavoiton, kaiken kruunasi uusi inttivalion arvo!! Mahtavaa Näsä ja Sari!! Niin ja Taiga Doosin hienot pojat, Taati ja Kent, kävivät Helsingissä luonnetesteissä saaden kumpikin 174p, hehe, veljekset kuin ilvekset ;) Mahtava viikonloppu belgeille ;) Schumi-whippetille onnittelut EH4:sta (?), ei keretty törmäillä mutta kävin lunttamassa tulokset wipukka-kehän laidalta ;)

Misseilyn jälkeen päästiin Daimin kanssa sitten töihin, oltiin nimittäin yövahteina tuolla näyttelyalueella Danin (Fox Smile Top-Secret) ja Susannan kanssa. Alunperinhän Samun piti tuo yävahteilu hoitaa Daimin kanssa mutta Samu joutuikin sitten omalle työpaikalleen viikonloppuvuoroon ja pesti lankesi minulle sekä Daimille. Likimain 12tuntia vahdittiin aluetta möröiltä, humalaisilta ja kauhealta tuulelta. Daimi ja Dani hoitivat hommansa kunnialla ja kävelivät ylpeinä alueellaan ajaen möröt sekä humalaisen pyöräilijän pois hurjilla belgimäisillä olemuksillaan - matalasti mursiten ja häntäänsä nostaen, pyh, mitäs tulivat meidän alueelle.. ;) Dani-herra oli aivan valloittavaa seuraa ja ihaninta oli imeskellä ihanan vanhan herran korvia ja leikkiä hienoa sivistynyttä naista - ensin houkutteli Dania leikkimään ja kun homma meni liian rajuksi neidin mielestä, antoi hän hampaillaan kevyen muistutuksen että kukas se täällä määrääkään - Dani raukka ihan hämmentyi kun Daimi vaan selkänsä käänsi ja rupesi omiaan touhuamaan :)

Nyt väsyttää, tämä klaani taitaa painua uudelleen nukkumaan kunhan isäntä ensin tulee kotiin pitkän työpäivänsä jälkeen. Onnea kaikille tänä viikonloppuna menestyneille, tasapuolisesti, Sinnalle extra isot onnittelut tietysti ;)

Enää 6 päivää häihin!!