Käytiin KASsin kisoissa agiliitelemässä, alunperin tarkoitus oli mennä tokoilemaan, mutta agiliito vei voiton :) Kolmen startin verran kiihdyteltiin ja kahdesta saatiin tulos, ei kovin huonosti vissiinkään :) Eka rata läpi tuloksella 20, sija 5, rimoja roiski taas! Rata oli ok, mutta oma ohjaus suoraan syvältä sieltä itsestään: typeriä "ohjausliikkeitä" täynnä koko rata ja kädellä tein taas jälleen kerran sitä aaltomaista liikettä, jolla Daimi varmasti rimat tiputtaa.. Nopea rata silti, oltiin kisan 2.nopeimmalla ajalla maalissa.
Toka rata hylky, oma moka (niinhän se on aina)!
Kolmannelta radalta (hyppyrata) se kaikista inhoittavin tulos, eli 5 ja sijoituskin 5.. Tyhmästi tippui rima juuri sellaisessa kohdassa, jossa itse olin koiran takana, kääntyi katsomaan minua kun idiootti kajautuin käskyn niin että Daimi oli vielä selkeästi riman päällä, samalla takakintut vetivät sitten rimaan sellaisen mini-mini kosketuksen - mutta riittävän kuitenkin sen tiputtamaan.. Hirveät koukerot radan alussa selvittiin ilman ongelmia ja minä jo huokaista kerkesin, eipä olis kannattanut :) Muuten olisi tullut puhdas, kaunis ja nopea nolla (meillä oli radan nopein aika). Ettepä arvaa ketuttiko? :)

Kiva kisapäivä oli silti, Daimi oli jälleen vieraalla kentällä oma ihana itsensä - rauhallinen kun mitään ei tapahtunut ja tulta sekä tappuraa sitten kun kentälle päästiin. Tulihan siellä kisoissa sellainen 6tuntia oltuakin, onneksi saatiin kisakaverilta häkkitila Daimille, kun oma jätettiin kotiin (oltiin kävellen). Kiitos siitä! Neiti ottikin homman lunkisti ja nukkui häkissään kentän laidall, kun minä olin muiden suorituksia katselemassa.. Urinaa kuului vaan kun neiti venytteli itsensä häkissä niin isoksi kuin vaan ikinä saattoi ja jatkoi uniaan - vieressä meuhkasi lauma pieniä jööttejä :) On se kans yhdenlainen :)

Mutta noh, jospa sitä ensi kuussa sitten OKK:n kotikentällä sais jotain muuta kuin 5, 20, tai hylyn tulokseksi.. toiveissa on hyvä elää ;) Videomateriaalia radoista löytyy kunhan saan Heikkisen Tainalle cd:n vietyä.