Ei jaksettu (lue: minä en jaksanut) enää sunnuntaina lähteä tottistelemaan, joten ne treenit jäivät taas.. Tämä alkaa olla jo rutiinia, huoh. Ensi viikonloppu menee Ylivieskassa, joten ei ensi sunnuntainakaan päästä tottistreeneihin. Pitää omalla porukalla (siis me ja Reeta&Sinna) vetää tehotreenit tässä viikon aikana.. Sinna on sopivasti juoksuissa juuri, toiveissa on että Daimi niistä innostuisi omansa aloittamaan.. Päästäisiin keväällä kisailemaan ilman juoksujen tuomaa pakkolomaa.

Tokoilemassa käytiin eilen, aiheena oli seuraaminen (vauhdin muutokset, käännökset...). Hyvässä kontaktissa seurasi, muutaman kerran täyskäännöksissä tosin kontakti tippui pieneksi hetkeksi, mutta kun otin pallon käteen niin jo homma taas muistui mieleen :) Perusasento oli suora ja haki sen nopeasti joka pysähdyksessä, hyvä hyvä. Otettiin myös muutaman kerran paikalla kääntymistä (ohjaaja pyörähtää paikallaan oikeaan/vasempaan ja koira seuraa ottamalla perusasennon uuteen pysähdyspaikkaan), tuossa ei myöskään ongelmaa.. ollaan tuota treenailtu ihan vaan perusasennon korjaamiseksi silloin pentuaikana, vielä oli muistissa :) Uutena asiana otettiin perusasennosta askeleet oikeaan ja vasempaan. Oikealle siirtyminen oli ihan ok. Pikkuisen vinoon tulee, pitää tuota treenailla tulevaisuudessa. Vasemmalle siirtyminen näytti paremmalle, apuina käytettiin vasemman jalan ja samalla painon siirtämistä taakse -> koira pakittaa (vaati käsiapua aluksi jotta hoksasi ettei vinossa saa pakittaa) ja sen jälkeen oikean jalan askeltamista vasempaan (ns. ristiaskel), jonka jälkeen vasen jalka, paino sekä koira seuraavat ja perusasento oli taas valmis :) Likimain tassahtelun puolelle meni kun Daimi niin kuuliaisesti tuota vasemman jalan toimintaa seuraa :) Näytti kuulemma lähinnä pk-puolen seuraamiselle, mutta siihenhän sitä pitää pyrkiäkin..

Agiliitelemässä käytiin tänään, Kati oli meille tämmöisen radanpätkän suunnitellut:

 1327416.jpg

Tosi hyvä rata ja mukavia ns. kuolleen kulman putkilähetyksiä! Oli tosi kiva huomata että Daimi ne osasi itsenäisesti hakea :) Tuo ratojen alkupätkä (1-2-3 & A-B-C) on inspiroitu OKK:n kisoista 10.2.2008 (tuomarina Minna Jokisaari) 3-luokan hyppyradalta (täältä linkki em. rataan, toiseksi alimmainen ratakaavio (H3) on se josta Kati inspiraationsa sai).. Hyvää treeniä ;) Yksi rima (7) lensi kun puolihuolimattomasti
lähetin Daimin hypylle, pitää omaa ohjaamista nyt ihan oikeasti ajatella..!

Vaan nyt nukkumaan! Palaillaan kuulumisten merkeissä
viimeistään seuraavalla viikolla!