Käytiin eilen agilitykisoissa pitkästä aikaa tauon jälkeen, 4kuukautta ollaan nyt kisataukoa pidetty ja sitä kisakäytöstä opeteltu epävirallisten merkeissä. Noh, eilen ajettiin sitten Ylivieskaan, entisen seuran, Ylivieskan kennelseuran järjestämiin kisoihin, jossa Samu sai työnsarkaa kellottajan hommista ja minä toimin radanrakentajana ja remminkuskaajana 2-luokassa.

Maxi1:set kisasivat ensin, meillä oli vuoro kuudentena. Ekalla radalla lähdössä oli hutilointia, jätin Daimin ilmeisesti pikkuisen liian kauas kun ryminällä tipautti ensimmäisen riman, siitä tulikin se ensimmäinen 5vp, kahden ensimmäisen hypyn jälkeen oli kepit joille Daimi tulikin ihan liian lujaa ja puski väärään väliin, korjasin ja taas väärään väliin, sama homma vielä kertaalleen kunnes turhautumisen jälkeen sai oikean keppivälin ja suoritti kepit. Tuolta täysin turhalta 15vp ja ajan tuhlaamiselta oltaisiin säästytty, jos olisin jo niiden hyppyjen jälkeen hidastanut neitiä ja ottanut kontaktin. Huoh. Ohjaajan virhe. Nooh, loppu rata suoritettiinkin ihan hyvin, Daimi oli kuulolla. Viimeinen 5vp tuli riman pudotuksesta, täysin turhasta sellaisesta. Aikamoista hutilointia koko rata, mutta saatiinpas tulos! Meidän eka sellainen! :D tuloksena 9.sija, jospa se siitä sitten :)
B-kisassa, hyppyradalla, se aina yhtä ihana putkiloukko koitui meille kohtaloksi, niin kuin kolmelletoista muullekin koirakolle. Eli vieressä olevan muurin sijaan Daimi painoi edessä olevalle putkelle ja sieltähän se hylky tuli. Olisinpa taas sen kontaktin voinut hakea sen edellisen hypyn jälkeen.. perkeles. :)

Mutta päivä oli mukava ja aurinko paistoi. Daimi teutaroi tosin takatassun varpaanvälin ja etutassunsa anturan auki taas ja siitä syystä tälle päivälle kaavailtu ensimmäinen virallinen tottiskisa jää myöhemmälle.. :( Mutta pääasia että tassut parenee, en vihti mitään tulehduksia hakea ja siksi ne kisat siirsin.

Oli todella mukava nähdä kaikki vanhat treenikaverit ja kouluttajat pitkästä aikaa !! Kiitos kivasta päivästä ja Jarille erityiskiitos kuvista :)

Kuvasatoa myös kotisivujemme kuvagalleriassa..

Daimi muurilla
816281.jpg
(Kuva: Jari Lehtikangas)